2821
2789
عنوان

سیاست زنانه

148 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

میخواستم چن تا ترفند زنونه برای افزایش محبت شوهر یاد بگیرم شما چه کار هایی پیشنهاد میکنید البته هرادمی بادیگری فرق داره ولی خب دونستن این موضوع هم بد نیست ممنون میشم کمکم کنید🌷

بوسش کن😕

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همیشه لبخند ب لب باش

اصلا غر نزن

همیشه بدرقه ش کن و وقتیم از بیرون میاد برو استقبالش 

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
من همیشه غرغروام دوستام دعکام میکنن میگن خیلی ناشکری 

خیلی بده خب 

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

به خودت اهمیت بده و فداکاری های الکی و بیجا نکن ، مردا زن با اعتماد بنفس بالا و زرنگ دوست دارن ، مهربون باش ولی نچسب بهش ... ناز کن ، همیشه اقا و شاه و ... صداش بزن ، بهش بگو بهت افتخار میکنم ، گفتن این جمله به مرد معادل جمله دوستت دارم برای زن هست و اگه موردی سوال کنی شاید بهتر بتونم بگم .