2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه صداهاییی   مثلا مامانم فکر میکنه اهنگ گذاشتن   یا دارن شعار میدن    شما سرگیج ...

من اوایل داشتم.الان زیاد نه

اولش مثل یه صدایی ک تو سالن بزرگ بپیچه.بعدشم ک کلا مثل بوق آزاد قطع نمیشه

من ۲۶ سالم بود اینجوری شدم

از بس دکتر رفتم جواب نداد.فقط منتظرم خدا خوبش کنه

خانه پِدَری بِهِشتِ این دُنیاست..
من اوایل داشتم.الان زیاد نه اولش مثل یه صدایی ک تو سالن بزرگ بپیچه.بعدشم ک کلا مثل بوق آزاد قطع نمی ...

سلم .. وقتی صدا میاد گوشت یا همون موقع که مثل بوق ازاد میپیچه تو گوشت سرت سنگین میشه و فشار بیاد رو سر و بدنت ؟؟؟؟

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم
من اوایل داشتم.الان زیاد نه اولش مثل یه صدایی ک تو سالن بزرگ بپیچه.بعدشم ک کلا مثل بوق آزاد قطع نمی ...

سلام . خوب هستین. چقدر طول کشید تا گوشتون صداش کم بشه. من در اثر دستکاری زیاد گوشم این طوری شدم الان چهار ماهه خوب نشده

سلام . خوب هستین. چقدر طول کشید تا گوشتون صداش کم بشه. من در اثر دستکاری زیاد گوشم این طوری شدم الان ...

خوب ک نشده فقط کمتر شده دیگه اذیت نمیشم مثل قبلنل. همین اواخر هم رفتم پیش متخصص باز نوار و ام ار ای و ..... اخرش گفت چیز مهمی نیس.

فقط وقتی از چیزی ناراحتم و اعصابم خورده صداش بیشتر میشه.روحیم خوب باشه متوجه نمیشم

من الان ۲سال و نیمه ک اینجوریم.اول گفتم عفونته و از دسکاری زیاده.اخرش معلوم شد بخاطر اعصابه

بعد ۶ یا ۷ ماه عادی میشه

سلام . خوب هستین. چقدر طول کشید تا گوشتون صداش کم بشه. من در اثر دستکاری زیاد گوشم این طوری شدم الان ...

ولی حتما برو پیش متخصص خوب. ان شاء الله ک مال شما با دارو خوب میشه