وای ینی نمیدونی عقد سربازان ممنوع بوده در زمان کلدیوس!؟ ؟و اون کشیش این عقد ها رو انجام میدا ...
عزیزم شما چطور تا اینجاشو سرچ کردی خب بقیشم بخون ک زنا ب مردا هدیه نمیدادن اولین هدیه هم خود ولنتاین به دختر محبوبش داده این خودش فلسفه هدیه دادن آقایون ب خانما رو مشخص میکنه
عزیزم شما چطور تا اینجاشو سرچ کردی خب بقیشم بخون ک زنا ب مردا هدیه نمیدادن اولین هدیه هم خود ولنتاین ...
برو بازم سرچ کن شاید ی چیزایی متوجه شدی.
لطفا دیگه ریپلای نکن. چون بی دلیل حرف میزنی
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
اره واقعا خيلي خوبه بخواد نخواد مجبوره سنگ تموم بزاره منو شوهرمم فاصله تولدمون يه هفته اس
ای جان مجبوری ک نیس دلیه❤️🌹
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
عزیزم من چند تا ولنتاین آلمان بودم الانم ۲ساله ترکیه هستم اصلا ندیدم هیچ ولنتاینی دختری ب پسری کادو ...
باشه. از این ب بعد مطالعتو زیاد کن
شب خوش
نه موافق نیستم . البته بستگی به مردش داره اگه رمانتیک باشه زن هم باید هدیه بده
من شوهرم اهل سورپرایز و هدیه نی... مرد اگر چند بار پیش قدم شه خوبه زن هم یکی دوبار پیش قدم بشه ولی مردی ک اهل هدیه نی ب نظرم زن باید شخصیتش رو حفظ کنه
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
برو بازم سرچ کن شاید ی چیزایی متوجه شدی. لطفا دیگه ریپلای نکن. چون بی دلیل حرف میزنی
راست میگه ولن ی اقایی ب ی خانمی خرس هدیه میده
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون