2777
2789
عنوان

تولد همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 112 پست
‌وای  ینی نمیدونی عقد سربازان ممنوع بوده در زمان کلدیوس!؟ ؟و اون کشیش این عقد ها رو انجام میدا ...

عزیزم شما چطور تا اینجاشو سرچ کردی خب بقیشم بخون ک زنا ب مردا هدیه نمیدادن اولین هدیه هم خود ولنتاین به دختر محبوبش داده این خودش فلسفه هدیه دادن آقایون ب خانما رو مشخص میکنه

♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️
چ جالب.  منم12تیر همسرم30تیر. قشنگ هرکاری کنم چند برابرش برمیگرده😂😂

اره واقعا خيلي خوبه بخواد نخواد مجبوره سنگ تموم بزاره منو شوهرمم فاصله تولدمون يه هفته اس

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم شما چطور تا اینجاشو سرچ کردی خب بقیشم بخون ک زنا ب مردا هدیه نمیدادن اولین هدیه هم خود ولنتاین ...

برو بازم سرچ کن شاید ی چیزایی متوجه شدی. 

لطفا دیگه ریپلای نکن. چون بی دلیل حرف میزنی

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اره واقعا خيلي خوبه بخواد نخواد مجبوره سنگ تموم بزاره منو شوهرمم فاصله تولدمون يه هفته اس

ای جان مجبوری ک نیس دلیه❤️🌹

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
برو بازم سرچ کن شاید ی چیزایی متوجه شدی.  لطفا دیگه ریپلای نکن. چون بی دلیل حرف میزنی

عزیزم من چند تا ولنتاین آلمان بودم الانم ۲ساله ترکیه هستم اصلا ندیدم هیچ ولنتاینی دختری ب پسری کادو بده حالا شما اصرار داری باسه خرفی نیست 🤐

♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️
عزیزم من چند تا ولنتاین آلمان بودم الانم ۲ساله ترکیه هستم اصلا ندیدم هیچ ولنتاینی دختری ب پسری کادو ...

باشه. از این ب بعد مطالعتو زیاد کن

شب خوش

😂😂😂😂😂😂 چه خواهر شوهر پر شور و هیجانی داری... حالا من اگه واسه همسرم هدیه بگیرم خانوادش میگن ار ...

توخانواده شوهرمنم هست اين حرفا اين كار كرد ك مثلا جلومن كم نياره دليل ديگه واقعا نداشت چون دخترعموپسرعموباشوهرم هستيم قشنگ يادمه ك سالهاي قبل اصلا تولدفقط براي بچههاميدونستن

خب پس بگو شیطون 😉 میخوای یه تولد حسابی براش بگیری که تولد تو رو بترکونه 😂😂😂 من و همسرم هم فقط چن ...

تازه بد تولدامون ك ١١مرداد و٤مرداد شهريورم سالگرد ازدواج مونه😁

نه موافق نیستم . البته بستگی به مردش داره اگه رمانتیک باشه زن هم باید هدیه بده

من شوهرم اهل سورپرایز و هدیه نی... مرد اگر چند بار پیش قدم شه خوبه زن هم یکی دوبار پیش قدم بشه ولی مردی ک اهل هدیه نی ب نظرم زن باید شخصیتش رو حفظ کنه 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
برو بازم سرچ کن شاید ی چیزایی متوجه شدی.  لطفا دیگه ریپلای نکن. چون بی دلیل حرف میزنی

راست میگه ولن ی اقایی ب ی خانمی خرس هدیه میده

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون