2777
2789
عنوان

درد مقعد در پریودی

2663 بازدید | 41 پست

خانوما ببخشید من روز اول پریودم مقعدم شدیدا تیر میکشه.دوسالی هست اینجورم.دردای وحشتناک فقط روز اول.کسی هست اینجوری؟؟

دکتر رفتین؟؟

آندومتریوز میگن درسته؟؟

من میخواستم چند ماه پیش برم ک خورد ب کرونا هی عقب انداختم.کسی تجربه داره؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

من.

ولی دکترنرفتم.

فکرمیکنم بخاطربخیه های زایمان طبیعیم باشه

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد همراه با فشار ب مقعد ک ببخشید حس زور اومدن بهت باشه از علایم اندومتریوز

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
من. ولی دکترنرفتم. فکرمیکنم بخاطربخیه های زایمان طبیعیم باشه

نه من ک بچه ندارم.مجردی هم همینطوری بودم.😣 خیلی سخته

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
وای منم اینجوریم فکر میکردم فقط خودم این مشکلو دارم  واقعا یه وقتایی یه جوری تیر میکشه نفسم بن ...

اره منم تقریبا همیشه با نبات داغ خوب میشدم.این دفعه ک نبات داغم اثر نداشت روم.من ک یه مشکل دیگه هم دارم همش احساس دفع دارم . و هر دو دقیقه میرم سرویس

منم تقریبا اینطوریم

تاحالا بهش فکرنکرده بودم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

رابطه از پشت هم میتونه دلیلش باشه ها...

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
درد همراه با فشار ب مقعد ک ببخشید حس زور اومدن بهت باشه از علایم اندومتریوز

منم دیدم تو نت نوشته.شما خودتون داشتین یا اطلاعاتشو فقط دارین

اره منم تقریبا همیشه با نبات داغ خوب میشدم.این دفعه ک نبات داغم اثر نداشت روم.من ک یه مشکل دیگه هم د ...

نه من احساس دفع ندارم اون لحظه 

ولی خیلی بد تیر میکشه

خدایا شکرت 🌷