2777
2789
عنوان

نباتم 😎خاهششششش میکنم بیاید 😐

148 بازدید | 23 پست

فردا بله برون داریم 

یه مجلس خیلییییی کوچیک 

سوال اولم 😐

پریودم عقب افتاده ،حالا چیکار کنم تا پس فردا نیاد ک فردا هم راحت باشم ؟ 

سوال دوم 😐

شومیز و دامن میخام بپوشم

شومیز بنفش 

دامن صورتی ملایم 

زیر دامن ساپورت مشکی مجبورم بپوشم چون نمیذارن پا لخت باشم یا رنگ پا بپوشم 

ساپورت مشکی خوبه بنظرتون ؟

سوال سوم 😐

مامانم گیر داده وقتی میخام بیام پیش آقایون سلام اینا کنم چادر رنگی سر کنم ولی من خوشم نمیاد 

بنظر شما ضایه نیس چادر؟⁦☹️⁩

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

بله برون خودت؟

به نطر من رنگ لباسات همخونی نداره

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

اولی رو نمیدونم

دمی نه قشنگ میشه

سومی اگه برا مدت کوتاه باشه اشکالی نداره صایع نی

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یجوری گفتی نباتم انگار کاربریت معروفه خوبه چند روزه عضو شدی ها😐😐😐

دقیقا 😆😆زدی تو هدف منم گفتم کدوم نباته ک تو سایت معروفه

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍
بله برون خودت؟ به نطر من رنگ لباسات همخونی نداره

خیلی بهم میان عزیزم 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
اولی رو نمیدونم دمی نه قشنگ میشه سومی اگه برا مدت کوتاه باشه اشکالی نداره صایع نی

خب پس مرسی 

خیلی بهم میان عزیزم 

اگر میان که خوبه 

بله چادر رنگی سر کن حتما 

خوشبخت بشی عزیز دلم💙💜

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

خب چه اشکالی داره دوست داشته بنویسه دیگه 😍

معروف نیستم ولی حداقل چارپنج ساله اینجام هی کاربری میزنم میترکم 

بعدم میدونم وقتی اینجوری بگم بیشتر ترغیب میشین جوابمو بدین ⁦☹️⁩

نه چرا ضایع باشه  چادر  

آخه هیچوقت نمیپوشم

بنفش با زرد ست میشه نه صورتی ، صورتی با طوسی و لیمویی و آبی اسمونی قشنگ میشه

اون اوکیه