گر از من زشتی ای بینی به زیبایی خود بگذر تو زلف از هم گشایی به که ابرو در هم اندازی
شهریار
❤❤❤❤❤❤❤❤❤
یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺 اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال
دراین لحظه ی تنهاییِ بی شور و هیاهوی نجات... من دراین بزم به سیر رخ ماه تو فقط مینگرم.... گرجماعت همه در سیر و نگاهه تو شدند من در اغمای جمال تو به ثریا رفتم.... رکن ها پیمودم بادیه ها بشکستم بس عجب میبینم محفل خلوت باتو....💜.... ذکر عشقِ مه زیبای تو شد روح و روان صحبت از لعل لبان تو کنم،دریابم... چشم چون چشم خمار تو بِدید... دل به یک باره نیازه ره آغوش تو کرد...💜 گرچه وصف ره این عشق نگنجد در حال شاید آن روز بیاید که کسی درک کند این احوال.. اجر این عشق اگرچه بشود مظهر جان... لیک ما جان بدهیم پیشکش این اجرت را..💜
اتل متل توتوله داوِ حسن چجوله نه شیل داله نه پ ستون داوشو بردن هندوستون یک زنه کردی بستون اسمشو ...
😑😑😑😑😑😂
یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺 اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال