2777
2789
عنوان

رفتن یا موندن!

446 بازدید | 21 پست

سلام

اینجام چون یکی از دوستام گفت که چنین جایی هست و یه عده هستن که میشه باهاشون چیزایی رو در میون گذاشت

راستش مشکل اینجاست که من چهار سال و نیمه با نامزدم آشنا شدم و نامزد کردیم...علت اینم که عروسی نمیکنیم ظاهرا اینه که جفتمون داریم درس می خونیم و من سه ساله برگشتم ایران اما دلیل اصلی مخالفت منه...من یه بار خیلی اتفاقی چیزی حدود شیش ماه پیش متوجه شدم که نامزدم با یه دختر دیگه رابطه داره...البته در حد چت فکر کنم،اما خب یکم اعتماد بهش کم شده چون حس می کنم اگر یک درصد چنین رفتاری رو بخواد توی زندگی مشترک تکرار کنه یا بخواد مثلا خیانت کنه اصلا آمادگی روحیشو ندارم دووم نمیارم.نمی خوام چیزی بهش بگم...با خودم گفتم حتما همون یه باره...یا دلیلی داشته...نمیدونم!...یکم خودمو مقصر میدونم چون یه مدت طولانی ازش دور بودم ولی من قبل رفتن بهش گفته بودم یا با من بیا و یا برو دنبال زندگیت!...اون موقع اون خیلی براش جدی بود همه چیز...ولی برای من نه

از طرفی دوستش دارم...خیلی دوستش دارم و از طرفی نمی تونم اعتمادمو بهش صد درصد کنم و ازدواج کنیم.درسم رو به اتمامه و واقعا بهونه ای نمی مونه!...

حالا به نظر شما دوستان که به قول دوست من راهنمایی های خوبی می کنید من چه کنم!

نخونده میگم بدرد نمیخورع  

♪تضاد عجیبیست میان گلویی که بغض و چشمی که اشک دارد با لبی که خندان است•••آری عمریست که پر از بغضیم و با {بغض} خنده میسازیم ، ز هر رویایی، قصر خوشبختی میسازیم ، با سازِ غمِ {روزگار} بر سکوی گیتی رقصی سازیم••••••••••••••• با {الله} عهدیست سالیانه ،   که با تمامِ {دختر} بودن خویش برخیزم و زره قوی بودن تن کنم و به پاس تلافی و انتقامِ آنچه مظلوم است را از ظالمانِ روزگار بستایم••• عزرائیل بخوان لالایی ،نوازش کن موی پریشان مرا و در آغوش مهربان خود غرق ساز چراکه هیچ آغوشی بوی آرامش و صداقت تو را نمیدهد••••••••••••••••••••♥الهم عجل الولیک الفرج♥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با بی اعتمادی نمیشه زندگی کرد جفتتون اذیت میشین چون شما اعتمادی ک باید داشته باشی نداری 

بله از این میترسم

اون خیلی عادیه و مثل همیشه است...منم سعی می کنم حواسمو پرت کنم

اما واقعا برای این که همه چیز تموم بشه اصلا آماده نیستم

خیلی پای هم‌موندیم

نباید خرابش می کرد

بله از این میترسم اون خیلی عادیه و مثل همیشه است...منم سعی می کنم حواسمو پرت کنم اما واقعا برای ای ...

هیچوقت ازش نپرسیدی؟

شاید چون شما ی مدت نبودی با اون دردو دل میکرده چون میگی دختره میدونسته با همید