2777
2789
عنوان

فازش چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 44 پست
اخه عزیزم بعضیا مریضن شاید اخراش بوده دیکه اومده سرشو چسبونده شما یه کاری باخودش کرده چون من یکی از ...

😲😲😲😲😲😤

با اون مانتو باید رفت خونه مادرشوهر نشست 😂😂😂

I am a queen because I have a cute mad king
قربونت جدی گفتم عه😂 دارم عمه میشم نازی بعد چند ساااال و ۲ بار سقط فحش خوریام شروع شد زنداداش کوچ ...

بسلامتي عزيزم 😍😍❤️❤️❤️مباركه🌹

حقته

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😲😲😲😲😲😤 با اون مانتو باید رفت خونه مادرشوهر نشست 😂😂😂

وییییی   

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
قربونت جدی گفتم عه😂 دارم عمه میشم نازی بعد چند ساااال و ۲ بار سقط فحش خوریام شروع شد زنداداش کوچ ...

مبارک باشه بسلامتی

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
مرسی از لطفت چرا حقمه بیشووور 😂

كلا تووو حقته

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نافم تو پیشونیت😲 عمه هم‌نمیشی‌فحش‌بخوری‌دلم خنک‌شه😂😂

جووون توو چشات در بياد😁😁

عوضش من دلم خنك ميشه 

جووون توو چشات در بياد😁😁 عوضش من دلم خنك ميشه 

عی‌ناغلا شیطون شدی به چشای من چیکار داری😂😂

دستم تو دلت لعنتی😂

بجاش خاله میشی من صدات میکنم.....🤐😂

عی‌ناغلا شیطون شدی به چشای من چیکار داری😂😂 دستم تو دلت لعنتی😂 بجاش خاله میشی من صدات میکنم..... ...

😁😁😅😅خيلي وقت بود نبوودي همه رو نگه داشتم يجا پياده كنم روت

جوون تو هرچي ميخواي صدا كن😍

😁😁😅😅خيلي وقت بود نبوودي همه رو نگه داشتم يجا پياده كنم روت جوون تو هرچي ميخواي صدا كن😍

ای قربونت برم لعنتی من که هستم تو یکم سرد بودی من فک کردم ناراحتی بهت پیام نمیدادم

ژان ژان تو فقد پیاده کن😂😂😂

میدونی که بی ادبی صدات میکنم🤣😂

ای قربونت برم لعنتی من که هستم تو یکم سرد بودی من فک کردم ناراحتی بهت پیام نمیدادم ژان ژان تو فقد پ ...

خدا نكنه عزيزم 

نه بابا از چي ناراحت باشم اخه اتفاقا من نميديدمت توو تاپيكا فك كردم دير ب دير مياي يا تايم انلاين بودنت با من يكي نيست❤️

خدا نكنه عزيزم  نه بابا از چي ناراحت باشم اخه اتفاقا من نميديدمت توو تاپيكا فك كردم دير ب دير ...

اره خب کمتر میام سایت

کلا دور شدم از سایت

ولی هروفت میبینمت خوشحال میشم لعنتی💞

اره خب کمتر میام سایت کلا دور شدم از سایت ولی هروفت میبینمت خوشحال میشم لعنتی💞

منم همينطور عشقم😍😘😘

زود ب زود بياا 

منم همينطور عشقم😍😘😘 زود ب زود بياا 

باشه عشقم💕

دیگه نمیرم سرکار که بیکارم بیشتر میام

تقریبا ۳۰ روز پیش سردرد و سرگیجه وحشتناک داشتم دوهفته رفتیم دکتر ام ار آی گرفت گفت نورونای مغزت اسیب‌دیده

گفت هیچ کاری نکن نه ورزش نه کار نه حرص و جوش نه هبجان فقط ارامش

مهرداذم پراش ریخت منو خونه نشین کرده گفت دیگه سرکار نرو باشگاهم نرو

گفتم تو منو حرص نده من هیچیم نمیشه😂😂😂

یه چند روزیه که برگشتم‌باشگاه البته😝