عشقا سیزده روز پیش امپولhcg زدم ب نظرتون اثر امپوله یا خدا بهم لطف کرده و بعد ۴سال باردارم😢 وقتی میزنم زیر دو ثانیه خط دوم میفته خودم راحت میبینمش بعدا پررنگ تر میشه
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
اره خارج رحمی بود تو تخمدان راستم بود خودشم افتاد دوهفته بعد از موعد پریودم
انشاءالله این ماه بارداری خوب و موفقی داشته باشی و جواب سختی ها و صبرت رو بگیری عزیزم
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
اخه عزیز دلم من چهار روز زودتر از موعدم پری شدم ولی در حد یک پد ک میگم شاید لانه گزینی باشه .. والا گیر کردم ک چی ب چیه😭 بیستم باید پری میشدم ولی شونزدهم شدم