2821
2789
عنوان

لاغرشدن من

3403 بازدید | 20 پست

سلام خلاصه بگم 84گیلوبودم باردارشدم بعده زایمان 100کیلوباقی موندم تاشش ماهگی پسرم رژیم گرفتم شدم76که ای دل غافل بازم باردارشدم بازم بعده زایمان وزنم شد90الان دوهفتس رژیموشروع کردم از90شدم86 رژیم  اینطوریه که ناهارنمیخورم صبونه وشامم کم میخورم حالا به نظرتون اینجوری پیش برم چندماهه20کیلوکم میکنم؟؟    

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم بدنت و داغون نکن اصولی پیش برو 

رژیم بنتو برنامش و از بازار بگیر 

اشتراک یک ماهش ۲۰ هزار‌تومنه قیمتش رژیم شیر دهی هم داره واقعا عالیه حتما امتحان کن دوتا زایمان پشت سر هم داشتی بدنت و ضعیف نکن با رژیم غیر اصولی

عزیزم بدنت و داغون نکن اصولی پیش برو  رژیم بنتو برنامش و از بازار بگیر  اشتراک یک ماهش ۲ ...

خداروشکر ازوقتی رژیم گرفتم شیرم زیاد شده فهمیدم اصلاخوردن زیادربطی به این نداره که شیروزیادمیکنه

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165

اول اینکه دور رژیمای نتی رو خط بکشید چیزی به عنوان رژیم بر اساس گروه خونی و ژنتیک و اینا وجود نداره همش کلاه برداریه تمامااا  سراغ رژیم هایی تحت عنوان کتوژنیک و امثالهم هم مطلقا نرید

به هیچ عنوان کالری شماری ای که بقیه انجام میدن و شما انجام ندید خیلی روش خوبیه ها اما وقتی که بدرستی انجام بدید یعنی فرضا شما هر وعده باید ۳ واحد از گروه نان و غلات بخورید و ۲ واحد از گروه گوشت و پروتئین 

طرف میاد یه بشقاب غذای پر چرب بی ارزش میخوره و میگه اووووو من با کالری شماری انقدر کم کردم 

عوارض این کار چندین سال بعد خودش و نشون میده

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
خداروشکر ازوقتی رژیم گرفتم شیرم زیاد شده فهمیدم اصلاخوردن زیادربطی به این نداره که شیروزیادمیکنه

منم به این نتیجه رسیدم چون بجای هله هوله مغزیجات وچیزای سالم میخودم شیرمم بیشترشد

یه رژیم اصولی بگیر از کارشناس تغذیه توی اینستا پره ولی شما دنبال یه خوبش برو بخاطر اینکه تبلیغ نشه من کسی رو معرفی نمیکنم 

شما باید باید باید ورزش و تبدیل کنیبه بخشی از زندگی روزانه ت

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز