2821
2789
عنوان

قند بارداری

511 بازدید | 27 پست

من اول بارداریم ی آز کلی دادم یکم قندم بالا بود.ب دکترم گفتم چون تب داشتم فرنیو لیمو شیرین خ میخوردم گفت شاید واسه اونه .گفت تست قند بگیر بزن 

منم مرتب تست زدم پایین بود.دکترمم گفت پس خوبه.حالا اول هفته ک رفتم پیشش گفت آز قند .گلوکزو تو رو زودتر میفرستم تا اون موقع رعایت کن.ک مطمئن بشیم قند نداری

ولی من چون هفته ای یبار تست میزدم همش رو ۸۰ یا ۸۳بود دوهفته ای میشه ک دلستر هرروز میخوردم.با شربت 

وای بستنیم گاهی میخوردم😥😥😥

حالا نگرانم نینیم چیزیش نشده باشه

تستو هم قبل صبحانه میگرفتم هم بعد هردو پایین بود .یبارم چند روز پیش ۲ساعت بعد شام گرفتم ۸۵بود

اول تیر باید برم تست گلوکز

اگ قند بالا باشه نینیم چیزیش میشه؟؟؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بعد از غذا هشتاد؟!😲 مطمئنی دستگاهت درسته؟

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قندم بالا بود.عاشق دلستر و نوشابه و بستنی بودم.گاهی هم میخوردم.دخترم سالمه خداروشکر.ولی یه دوره ای رعایت کردم تو بارداری.جوری که از هوس بستنی گریه میکردم.سویق دیابت و سبوس برنج بگیر بخور

بعد از غذا هشتاد؟!😲 مطمئنی دستگاهت درسته؟

آره درسته.۸۵.۸۷بود

بدههههه؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نه چیزیش نمیشه

دوباره باید رعایت کنی 

اگر کنترل نشه دارو میده نگران نباش

قندت که خیلی بالا نبوده مشکل ساز باشه فوقش وزن کوچولوت بالا تر از نرمال میشه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
من قندم بالا بود.عاشق دلستر و نوشابه و بستنی بودم.گاهی هم میخوردم.دخترم سالمه خداروشکر.ولی یه دوره ا ...

حالا من قبلش رعایت میکردم ولی حدود ۲۰روز بود ک خ غذامو بیشتر کرده بودم هرروز ن ولی ی روز درمیونو حتما دلستر میخوردم .۲هفته ایم بود هرروز شربت آبلیمو

نه چیزیش نمیشه دوباره باید رعایت کنی  اگر کنترل نشه دارو میده نگران نباش قندت که خیلی بالا ن ...

اول بارداری از ۹۹ قندم ۱۰۳بود

آخه نباید تو بارداری دلستر و شربت بخوری....  دیگه نخور  ایشالله که چیزی نمیشه.

تقصیر شوشومه😥 .هی گفت طوری نیس قند نداری بخور

نه فدات شم من قند بار داریی داشتم دکتر تغدیم بهم میگفت برنج و ماکارونی کم بخور همیشه قبل غذات سالاد فصل بخور بعدشم تعداد دفعات غذا خوردنت و زیاد کن یعنی سه وعده رو بکن پنج وعده و یک میوه بیشتر نخور و هندونه هم میخوریی این روزها یک تکه بیشتر نخور 

نه فدات شم من قند بار داریی داشتم دکتر تغدیم بهم میگفت برنج و ماکارونی کم بخور همیشه قبل غذات سالاد ...

وای همش دارم میوه میخورم

پس بخورم نینیم وزن بگیره؟