2777
2789
عنوان

کادوی تولد بییاید نظر بدید

266 بازدید | 19 پست

خانوما تولد برادر شوهره ۲۱ سالشه ب نظرتون چی براش بگیرم ک خوب باشه قیمتشم ن زیاد بالا باشه ن زیاد پاین 

۴ تا خواهر شوهر دارم میخوام از بره اونا بهتر باشه 

بره سلامتی نی نی ی صلوات بفرستید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین سلیقش چیه

کاری به خواهراش نداشته باش

شما فقط هدیه خودتو بده

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

ایده برای هدیه به آقایون: ۱. ساعت۲. ایرپاد۳. اپل واچ۴. دوربین۵. عینک ۶. ست بهداشتی و ارایشی دیگه بسته به نوع ۷. سشوار ۸. اتو مو ۹. عطر و ادکلن ۱۰. کیف ۱۱. کفش ۱۲. لباس ۱۳. گردنبند ۱۴. دستبند چرم یا پلاتین از این زنجیرا ۱۵. تبلت ۱۶. لپتاپ ۱۷. بلیط سفر ۱۸. دوربین‌های چاپ فوری عکس مثل فوجی رنگ ابیش مثلاً ۱۹. کیف پول ۲۰. رز جاودان