2777
2789
عنوان

شروع

157 بازدید | 29 پست

عزیزانم بنظرتون اسم کمپینمون چی باشه؟؟؟؟؟

که راحت بتونیم با اون اسم همو پیدا کنیم.

فقط درصورت انتخاب اسم به بقیم اطلاع بدید که همه بدونن 💓

اسم های پیشنهادی خودتون بگیداااا

حس خوب

امید به زندگی و....

هرکدوم بیشترین رای رو آورد اون کد ما میشه☺

تعداد رای : 12
نظرسنجی
معجزه
2
16%
حس رویایی
3
25%
شروع دوباره
4
33%
حس خوب
3
25%

کمپین چی؟؟

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشنهاد خوبیه😍

ممنون ولی این کمپین چی هست

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
[QUOTE=140811935]کمپینتون چیه؟[/QUOTE تغییر زیبا برای اینکه زندگی و حس خوب تری داشته باشیم. و همه ...

بهتره این اسمارو نذاری اینا بیشتر شبیه کمپ ترک اعتیاده

بذار مثلا ترنم بهار یا نوای نو

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
عزیزدلم برای اینکه حس زیبا تری از زندگی برای خودمون بسازیم و زنان موفق تری بشیم تاپیک های قبلیم مفص ...

خوبه منم میخوام باشم 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
[QUOTE=140811935]کمپینتون چیه؟[/QUOTE تغییر زیبا برای اینکه زندگی و حس خوب تری داشته باشیم. و همه ...

ایراندوخت

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤