ساحل۹۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1671 عنوان سهام عدالت 102 بازدید | 8 پست من سهامم آزاد سازی مستقیم کردم و گذاشتم برای فروش ۳۰ درصدش رو به بانک تجارتم فروختم و دوهفته پیش ولی پولی نیومد برام یعنی بانک نفروخته؟؟؟؟ عشقای میشه برای من و تو دلیم یه صلوات بفرستین ❤ 1399/03/22 | 14:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحل۹۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1671 اسی میدونی چه جور سام عدالتمون میادپورتفویمون چی متوجه نشدم چینوشتی عشقای میشه برای من و تو دلیم یه صلوات بفرستین ❤
marall99 عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 13740 منم هفته قبل ۴شنبه فروش زدم کد تایید فروش برامم اومد اما تا به حال هیچی نیومد فکنم مخ کار گیری بود که اونهمه پول واسه ثبتنام بدیم فقطططط خدایا شُکرت❤🧿
دختر_کاغذی عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 70 شما اطلاع داری که هنوز زمان هست برای فروش سهام به بانک من روش مستقیم رو انتخاب کنم ولی هنوز برای بانک اقدام نکردم الهی ، گاهی ، نگاهی ...🙏🙏🙏🙏🙏
سرنوشت۱۳۹۲ عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 2786 چی متوجه نشدم چینوشتی من کدبورسیموگرفتم منظورم این که سهمایی که داریم توسهام عدالت کی یاچه جوری میادتوپرتفویمون تاخودمون بتونیم بخریم یابفرروشیم
ساحل۹۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1671 شما اطلاع داری که هنوز زمان هست برای فروش سهام به بانک من روش مستقیم رو انتخاب کنم ولی هنوز ب ... تا ۱۴ خرداد بود زمان فروشش اینو میدونم الان تموم شده ولی دوباره میذارن تایمی رو برای کسایی ک میخوان بفروشن عشقای میشه برای من و تو دلیم یه صلوات بفرستین ❤
ساحل۹۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1671 من کدبورسیموگرفتم منظورم این که سهمایی که داریم توسهام عدالت کی یاچه جوری میادتوپرتفویمون تاخودمون ب ... من اطلاعی ندارم در این زمینه عزیز دلم ببخشید عشقای میشه برای من و تو دلیم یه صلوات بفرستین ❤
ساحل۹۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1671 منم هفته قبل ۴شنبه فروش زدم کد تایید فروش برامم اومد اما تا به حال هیچی نیومد فکنم مخ کار گیری بود ک ... اه واقعا منم هر روز منتظرم خبری بشه ولی هیچی به هیچی عشقای میشه برای من و تو دلیم یه صلوات بفرستین ❤