خب پس چرا نارحتی.دم در یکیشو بگیر .بگو فعلا هزینه پرداخت دوتا شو ندارم.فکر کردم پولو دادی رفته
اخه من خسیس نیستم.یکم اقتصادیم.بهیچ عنوان پول به چیزی که بیخوده نمیدم.ینی ۱۰ساله ازدواج کردم فقط ستا سوفله خوری و سه دست لیوان به وسایل خونم اضافه کردم.کلا چیز الکی بخر نیستم حتی اگر ارزون باشه
خوش به حالت حالا من بعضی وقتا از سوراخ سوزن رد میشم از در دروازه رد نمیشم بیچاره شوهرم دیروز میخواست ...
دستگاه بخور نخر.من پارسال باردار بودم به اصرا داییم یه گرونشو خریدم.از پارسال سه بار بیشتر روشن نکردم.چون دستگاهم پیشرفتس میزان رطوبته خونرو نشون میده.خونه ما نزدیک جنگله و شوفاژ داریم رطوبت خونم بالاس.بدردم نمیخوره.
دستگاه بخور نخر.من پارسال باردار بودم به اصرا داییم یه گرونشو خریدم.از پارسال سه بار بیشتر روشن نکرد ...
منم پارسال پسرم سه ماهش بود سرما خورده بود دکترگفتش که دستگاه بخور بزارید تواتاقش ،ماهم رفتیم بخریم اینقد این فروشنده ها اراجیف تحویلمون دادن که بی خیال شدیم ولی شوهرم هنوز درگیرشه هرجا میبینه میگه بخریم واسه بچه لازم میشه
منم پارسال پسرم سه ماهش بود سرما خورده بود دکترگفتش که دستگاه بخور بزارید تواتاقش ،ماهم رفتیم بخریم ...
برا من بخور سرده.چون تحقیی کردم گفتن سر خیلی بهتره.مارکش خیلی خوبه.داییم سه ساله همین مارکو داره اخ نگفته.اما نمیدونم الان تو بازار هست یانه.من میخام بفروشمش