2777
2789
عنوان

خرید جوگیرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 48 پست

کو پول که بذاریم کیف پول

و چشم میدوختم به حضور آفتاب.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تنهایی شاید یه راهه ، راهیه تا بی نهایت🌹🌹🌹🌹🌹دلخوش به خدا باش ، چون اگر دلخوش به بنده هاش باشی خدا از طرف همون بندهاش ناامیدت میکنه🌹🌹🌹🌹🌹اندوه ، نیمی از پیری است(امام علی ع )❤️❤️❤️❤️❤️❤️مردها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا باشی و زن ها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا نباشی❤️❤️صد قدم اگر به راست برداریم کسی نمیبیند ، هزاران نگاه، منتظر یک خطای ماست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹رنج یکدیگر را محترم بشمریم ظرفیت روانی و عاطفی هریک از ما متفاوت است❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه احساست درسته دوتا کیف پول میخواستی چه کنی؟ اونم از تبلیغات

کیف مردونه هست با جا کارتی و جا سوییچی فروشنده گفت بیا ست زنونشم بگیر که ارزونتر بیفته دو تا کارت تخفیف 250تومنی هم بهت تعلق میگیره

لعنت ب این فروشنده ها ب آنی مخ ادمو میزنن.

منم یبار رفتم ی قرص گیاهی از عطاری بگیرم برا معده درد خدا شاهده انقد چیز بار من کرد ک باید با وانت بر میگشتم کلی علف و جوشونده و عرق داد بمن منم عین مونگلا کارت کشیدم گذاشتم رو کولم اومدم 

دیگه مامانم رام نداد مجبور شدم ببرم پس بدم 

😳😳😳

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...
کیف مردونه هست با جا کارتی و جا سوییچی فروشنده گفت بیا ست زنونشم بگیر که ارزونتر بیفته دو تا کارت تخ ...

با اون کارت تخفیفها دوباره باید خرید کنی.دوباره پول بدی و بصرف فروشندس.به اینها توجه نکن.برا پول گرفتن هر تبلیغی میکنن

عزيزم فروشنده ها بلدن چطوري بهت قالب كنن 

اوايل كرونا يك خدا خير داده اي به خونه ي ما زنگ زد كه پك كرونا ميفروشيم خيلي به درد بخوره و با اين پك اگه كرونا شش ماه هم طول بكشه شما هيچ مشكلي نخواهيد داشت و پرداخت هم درب منزل هست و.......منم جو گير شدم گفتم بفرستيد روز بعدش يك پاكت آوردن در خونه و مبلغي گرفتن و رفتن من با شادماني پاكت باز كردم ديدم توش يك برگه س كه روش چندتا توصيه نوشته ماسك بزنيد دست بشوريد و......🤣🤣🤣🤣🤣🤣