2777
2789
عنوان

خرید جوگیرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه احساست درسته دوتا کیف پول میخواستی چه کنی؟ اونم از تبلیغات

کیف مردونه هست با جا کارتی و جا سوییچی فروشنده گفت بیا ست زنونشم بگیر که ارزونتر بیفته دو تا کارت تخفیف 250تومنی هم بهت تعلق میگیره

لعنت ب این فروشنده ها ب آنی مخ ادمو میزنن.

منم یبار رفتم ی قرص گیاهی از عطاری بگیرم برا معده درد خدا شاهده انقد چیز بار من کرد ک باید با وانت بر میگشتم کلی علف و جوشونده و عرق داد بمن منم عین مونگلا کارت کشیدم گذاشتم رو کولم اومدم 

دیگه مامانم رام نداد مجبور شدم ببرم پس بدم 

😳😳😳

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...
کیف مردونه هست با جا کارتی و جا سوییچی فروشنده گفت بیا ست زنونشم بگیر که ارزونتر بیفته دو تا کارت تخ ...

با اون کارت تخفیفها دوباره باید خرید کنی.دوباره پول بدی و بصرف فروشندس.به اینها توجه نکن.برا پول گرفتن هر تبلیغی میکنن

عزيزم فروشنده ها بلدن چطوري بهت قالب كنن 

اوايل كرونا يك خدا خير داده اي به خونه ي ما زنگ زد كه پك كرونا ميفروشيم خيلي به درد بخوره و با اين پك اگه كرونا شش ماه هم طول بكشه شما هيچ مشكلي نخواهيد داشت و پرداخت هم درب منزل هست و.......منم جو گير شدم گفتم بفرستيد روز بعدش يك پاكت آوردن در خونه و مبلغي گرفتن و رفتن من با شادماني پاكت باز كردم ديدم توش يك برگه س كه روش چندتا توصيه نوشته ماسك بزنيد دست بشوريد و......🤣🤣🤣🤣🤣🤣