2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم مشکوک بوده تست داده غروب جوابش میاد😐

علايمشون چي بود

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

تقریبا همه کسایی ک میشناسم یه خفیفشو گرفتن

یعنی تازه الان متوجه شدن ک قبلا گرفتن

حالشون خوب بوده کاملا ولی رفتن واسه اطمینان ازمایش بدن بهشون گفتن قبلا گرفتن

حال ۲ نفرشون همون اوایل خیلی بد شد ولی خداروشکر الان خوبن

علايمتون چي بود؟؟

من پسرم ۶ ماهشه ی روز از خواب پا شدم اصلا نمیتونستم از بدن درد تکون بخورم یهو لرز شدید ۳ تا پتو کشیدم روم 

بعد کم کم لرزم قط شد 

تب کردم 

بعد روز بعدش فقط بدن درد بیحالی  با سر درد فشارمم خبلی پایینه .

من علایم پوستی مث خارش شدبد چشم ک یهو ورم کرد چشام 

بهد خارش بدن 

الانم تک و توک سرفه میزنم سر درد و بیحالی هم دارم

**پسرم تمو‌م دنیامه**

من میخوام بگیرم اما خفیف خخخ 

والا خسته شدم از بس خونم بگیرم خوب شم پاشم برم بیرون 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
من پسرم ۶ ماهشه ی روز از خواب پا شدم اصلا نمیتونستم از بدن درد تکون بخورم یهو لرز شدید ۳ تا پتو کشید ...

بلا دور باشه.پس بدن دردتون شديد بود

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
اره .خیلی نگران بچمم  خیلی بیقرار شده  میگم نکنه خدای نکرده گرفته باشه

شيرخودتو ميخوره؟؟

نگران نباش بچه ها نميگيرن

اره .شیر خودمو میخوره .اما چرا انقدر بی قرار شده 

خوب شايد داره دندون در مياره.بچس ديگه.خيالت راحت بچه اي كه شير مادر ميخوره مخصوصا زير شش ماه نميگيره.من خودم يبار شش ماهگيش يه بيماري ويروسي معده شديد گرفته بودم بچه نگرفت اصلا

خوب شايد داره دندون در مياره.بچس ديگه.خيالت راحت بچه اي كه شير مادر ميخوره مخصوصا زير شش ماه نميگيره ...

اخه هم شیر خشک میخوره هم شیر مادر

**پسرم تمو‌م دنیامه**