2777
2789
نمیفهمم. سنگ لوزه چیه؟

تو قسمت اسفنجی لوزه ذرات غذا جمع و سفت میشه. 

تو اصطلاح محلی میگن تل  یا قاروق. اصطلاح پزشکیش سنگ لوزه هست

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله داروهاش عوارض نداره؟

نه عزیزم الحمدلله برای من هیچ مشکلی ایجاد نکرد، فقط اشتباه منو نکن که سرخود قطع کنی، زیرنظر دکتر باقی بمونه تا اتمام دارو، من شاید اگر خودم قطع نمی‌کردم روزه ها باعث نمیشد علائمم برگردن امسال دوباره

اره منم فک میکنم سرطان دارم یا یه مریضی دارم که هیچکی نمیفهمه

عزیزم حتما برو پیش روانشناس، برنامه ریزی کن براش پول جمع کن و برو، یه روانشناس خوب هم پیدا کن و مستمر پیشش برو، امیدوارم هرچه زودتر خوب بشی

چجوری میشه فهمید؟

از  عوارضش. معمولا دهان خیلی ناجور بو میده. 

حس میشه همیشه یه چیزی تو گلوهه که پایین نمیره. 

حالت شبه سرماخوردگی و گرفتگی بینی و گاهی تب تو بچه ها دیده میشه. گاه تو بزرگسالها کسی ته کلو رو نگاه کنه نقطه های سفید رو لوزه میبینه

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
اره منم فک میکنم سرطان دارم یا یه مریضی دارم که هیچکی نمیفهمه

نه بابا. 

همش فک میکنم سرطان مری دارم یا حنجره😢

برو دکتر خیال خودت رو راحت کن. کمبود ویتامین هم میتونه باشه. 

نه احساسش نمیکنم غذا راحت میره پایین ولی وقتی میخام غذا بخورم تو بلع مشکل دارم احساس میکنم حالا اشتب ...

ب گلو بوس داری که به خاطر دیر خوابیدن و یا استرس هستش برو داروخونه قرص مخصوصشو بگیر

نمیدانم ، اطلاعی ندارم