2777
2789
اررره منم حس میکنم قرصام گیر میکنه یا حس میکنم الان غذا خفم میکنه. الان خوبی؟ این حسو نداری؟

آره پارسال که خوب شدم یه هفته ای بود خیلی اذیت شدم شدید بود 

امسالم که به خاطر روزه ها علائم افسردگی م به صورت خفیف برگشت یکی دوروز خیلی کم این حس بهم دست داد خودش خوب شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه احساسش نمیکنم غذا راحت میره پایین ولی وقتی میخام غذا بخورم تو بلع مشکل دارم احساس میکنم حالا اشتب ...

دهنت چی بو نمیده؟  ممکنه سنگ لوزه هم باشه

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
اخ اره منم دارم دیونه میشم بخدااا😢😢. چیکر کردی خوب شد

رفتم پیش روانشناس و اونم ارجاعم داد به روانپزشک

دارو درمانی و روان درمانی در کنار هم

الآنم که دوباره برگشت افسردگیم هم دارو درمانی دارم هم جلسات روانشناسی میرم

سبک زندگی و خواب و تغذیه و ورزش رو هم دارم عوض میکنم ریشه ای مشکلاتم حل بشه به امید خدا

آره پارسال که خوب شدم یه هفته ای بود خیلی اذیت شدم شدید بود  امسالم که به خاطر روزه ها علائم ا ...

منم احساس میکنم افسردگی گرفتم از موقعی که بابابزرگم فوت کرد روز به روز شدیدتر شد علائم مریضیم ولی کسی جدیم نمیگیره. تو چجوری خوب شدی

منم احساس میکنم افسردگی گرفتم از موقعی که بابابزرگم فوت کرد روز به روز شدیدتر شد علائم مریضیم ولی کس ...

من استرس پایان نامه مو داشتم شدید

یه مشکل خانوادگی

و دقیقا مادربزرگم که فوت شد بعد چندماه حمله افسردگی بهم دست داد

قرص ها بعددوسه هفته حالم رو زیرورو کرد، عاشق خانم روانپزشک نازنینم شدم، روان درمانی هم مستمر رفتم

منم اوایل همه میگفتن هیچی ت نیست، کسی درک نمیکنه آدم افسردگی گرفته باشه فقط خودت می فهمی و باید حتما بری پیش متخصص تا تشخیص دقیق بده 

هم مالی هم کسی که ببرتم

منم مالی برام سخت بود و هست

از پس انداز اندکم استفاده کردم ولی بعد به این نتیجه رسیدم از هرجای زندگی م بزنم و برم ارزش داره چون کیفیت زندگی م از این رو به اون رو شد‌. من پارسال شاید چهارصد حدودا هزینه روانشناس دادم دویست هزینه روانپزشک و دارو.

و اینکه رفتم بیمارستان اعصاب و روان شهرمون، اونجا هزینه ش از جاهای دیگه کمتر بود و روانشناسمم عالی بود.

چه حالتایی داشتی که فهمیدی افسردگی داری؟

من افسردگی وسواس فکری و اضطراب همه همراه هم بود. یهو بهم حمله کرد

حال و حوصله هییییچ کار نداشتم حتی غذا خوردن، صبحا نمیتونستم از جام پاشم مدام گریه میکردم و حالم بد بود

به خاطر وسواس فکری هم که هزارجور فکر عجیب غریب ترسناک تو ذهنم بود احساس میکردم مغزم خراب شده دیگه درست نمیشه