2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو میگم همیشه یا دت باشه چشمه باید از درون بجوشه حتی اگه با لیوان یکی دیگه اب بریزه تموم میشع

انگیزه هدف تلاش اراده همه فاکتور های درونیه ....

برو درونت رو جستوجو کن عزیزم من اینکارو کردم و واقعا از تمام انگیزها واسم بهتر بود 

ببین توکل کن به خدا و از همه حاشیه ها دوری کن .تجربه من میگه تلاشت رو زیاااااد کن و فکر کن که یه تو چه درس بخونی چه نه این کنکور برگزار میشه پس بذار به بهترین شکل اونو بگذرونم.اصلا استرس بیخودی نداشته باش.و اینو بدون از همین امسال شروع کنی عالیه و خیلی جلو میفتی.اشتباه منو نکن همشو بذاری سال آخر.الآن مطالب رو واسه خودت جا بنداز و تست زیاااد بزن موفق باشی💐💐

میخای بری دهم یا دهمت تموم شد؟

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
ضمنا من مدرسه دولتی هستم....😔😔😔

فرقی نمیکنه چ مدرسه ای باشه مهم کنکور و تست مهم تسلطه من دوستم مدرسه عادی بود ولی خوند پزشکی قبول شد من تیزهوشان نخوندن قبول نشدم 

ولی الان میفهمم فق خود ادم مهمه ۷۰ روز میشع تو ک دیگع ۲سال تایم داری 

من سال اول میگفتم دیره و چ ولی الان میفههمم فقط وقتمو تلف کردم خیلیم زمانه کافییه

دهمم تموم شده

از الان خیلی خودتو خسته نکن یکم این تابستون عمومیاتو مرور کن که یادت نره توی سال یازدهم دهماتم کامل مرور کن 

اگه بخای از الان بکوب تابستونو بخونی اخرش وا میدی دازاشمم اینجوری شد

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌