2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیایید

438 بازدید | 18 پست

سلام من دهم تجربی هستم مدرسه دولتی..به نظرتون چند ساعت در روز مطالعه کنم خوبه میخوام حتمااااا...هرطور که شده پزشکی قبول بشم...چند ساعت بخونم میتونم این رشته قبول بشم؟؟؟

چه ندارد انکس که خدارا دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووووه از الان میخای بخونی تا دو سال دیگه😪حوصلتو قربون

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
به ساعت نیس به کیفیته طرف ۱۰ ساعت میخونه فق ۵ ساعت حواسش به درسه بعدشم قدر این روزاتو بدون قشنگ بشین ...

چرا قدر این روزارو بدونمممم....منظورت اینه که بعد حسرت میخورم اگه نخونم؟؟؟

چرا قدر این روزارو بدونمممم....منظورت اینه که بعد حسرت میخورم اگه نخونم؟؟؟

آره بدجور حسرت میخوری خداروشکر میدونی کنکور چیه من فک میکردم امتحان میدیم مث مدرسه میریم دانشگاه هیچ کسم نبود بهم توضیح بده😐بخاطر کم کاریایه قبلم الان باید خیلی بیشتر تلاش کنم از الان محکم بخونی شک نکن قبولی سعی کن درسای پایه های بالاترم بخونی حتی

برای دهم خیلییی زیاد نیست...پس برای سال کنکور چقدر باید مطالعه داشته باشی؟؟؟

کنکور ۱۲ساعت دیگه

تو دوران مدرسه به نظرم ۴/۵ساعت کافی هست

تابستون و عید هم برسونید به ۸ساعت یازدهمم همینطور یکم بیشتر چون شاید کتاب های دهم هم باشه 

۱۲اما برسونید دیگه به ۱۲ساعت حتما عید ها هم اگر میتونید ۱۴ساعت

مشاور من میگفت که ۱۲ساعت خیلی خوبه برای یک کنکوری اگر تونست بیشتر هم بخونه خوبه 

*پرستاری عشق میخواهد...ولی'کاملاعشق نیست*
آره بدجور حسرت میخوری خداروشکر میدونی کنکور چیه من فک میکردم امتحان میدیم مث مدرسه میریم دانشگاه هیچ ...

یعنی تو تابستون علاوه بر درستی دهم ...یازدهممم بخونم؟؟؟بهتر نیست فقط دهمو خوب خوب بخونم تست بزنم باز تابستون یازدهم به دوازهم ببینم خوب خوب یازدهمو بخونم و مرور دهم و دوازدهمممم همه سه سالو بخونم

من امسال ساله دومه ک میخام کنکور تجربی بدم.

اول بهت بگم که تابستون هرسال بشین کاااامل درسای سال گذشته رو بخون و ببندش . 

چون سال اخر ک رسیدی هم امتحان نهایی داری هم وقت خیلی کمی داری و نمیرسی.