2821
2789
عنوان

انحراف رحم

130 بازدید | 11 پست

سلام رفتم دکتر گفت انحراف رحم سمت راست داری نمی‌دونم چیه کسی نمیدونه چیه ؟آیا برای باردار شدن چه مشکلی ایجاد میکنه؟با رحم انحراف طبیعی هم میشه زایمان کرد؟خیلی استرس گرفتم

مامان من داشته

دکتر گفته سه تا بچه بیاری، درست میشه

مامانم دو تا بچه داره الان

ولی خیلی درد داشته

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم انشاالله که واست مشکل ایجاد نمیکنه برات صلوات فرستادم 

این سوالارو کاشکی از دکترت همون وقت میپرسیدی

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
کی درد داشت؟موقع زایمان بارداری یا همیشه

موقع پریود هاش 

بعد زایمان بچه دوم خیلی بهتر شده

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
نمیدونم انشاالله که واست مشکل ایجاد نمیکنه برات صلوات فرستادم  این سوالارو کاشکی از دکترت همون ...

پرسیدم گفت 20خانوما دارن و خودشون اطلاعی ندارن و هیچ مشکلی نداره

ولی بازماسترس دارم

طبیعی بودن یا سزارین

طبیعی

پرسیدم گفت 20خانوما دارن و خودشون اطلاعی ندارن و هیچ مشکلی نداره ولی بازماسترس دارم

خب اگر پزشک گفته مشکلی نداری پس نداری دیگه مشکلی نیست نگران نباش عزیزم

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
خدا کنه چون میخام اقدام کنم برای حاملگی استرسشو داشتم...

استرس خوب نیست عزیزم استرس نداشته باش استرس بگیری دیر باردار میشی هر چقدر آروم تر باشی برات بهتره

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز