2777
2789

شیر تبدیل به بستنی کنی 😐

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره میشه 

ولی اگه بخوای ژله رولی درست کنی باید بستنی باشه

خامه ام خوبه خوشمزش میکنه

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

برای ژله رولی که حتما باید بستنی باشه

اما برای مدلهای دیگه مثل رنگین کمان و خرده شیشه اتفاقا شیر بهتره

هر یه بسته ژله باید یک و نیم لیوان اب گرم بریزی

حالا 

فقط یک لیوان اب گرم و نصف لیوان شیر

البته

اول ژلتو با اب گرم حل کن وقتی کمی از دما افتاد شیرت رو که کمی گرم کردی به اندازه ۳۳ درحه گرم شده رو بهش اًافه کن و هم بزن

اره میشه  ولی اگه بخوای ژله رولی درست کنی باید بستنی باشه خامه ام خوبه خوشمزش میکنه

نه فقط میخوام طبقه هاش سفید شه خب چجوری؟

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍

برای ژله رولی من با همزن میزنم که کف کنه یکم بعد میریزم تو سینی و میذارم خنک شه 

کف مانندش که کمی کمرنگ تره میاد رو و وقتی بسته شد برش میزنم رول میکنم درست مثل ژله رولی 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

برای ژله رولی که حتما باید بستنی باشه اما برای مدلهای دیگه مثل رنگین کمان و خرده شیشه اتفاقا شیر ...

مرسی عزیزم😍

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍

شیر کل ژله رو سفید میکنه یعنی از شفافیت در میاره

اگه بخوای فقط روی ژلت سفید بشه بهتره بستنی بریزی

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

طبقه هاش سعید باشه یعنی رنگین کمان

دو راه داره

۱ اینکه هر بسته ژله مثلا تمشک را با یک و یک سوم اب گرم حل کنی

حالا

اندازه یه لیوان جدا کنی و اول تو قالب همون یک لیوان ژله تمشک میریزی وقتی که بست که البته نباید بذاری سفت سفت بشه

اون مقدار یک سوم ژله باقی مونده رو اندازه یک سوم لیوان یا کمی کمتر بهش شیر اضافه کن و روی لایه ات بربز

اینجوری لایه های سفیدت یه هاله ای از رنگ قبل رو دارن

۲اینکه هر بسته ژله رو با یک و نیم لیوان اب گرم درست کنی

بریزی تو قالب و بذاری ببنده

حالا برای لایه سفید باید ژله شیر درست کنی

ژله شیر:یک لیوان شیر را شیرین میکنی کمی وانیل میزنی

یک قاشق پودر ژلاتین را با ۳قاشق اب سرد مخلوط میکنی و روی بخار کتری نیذاری تا مثل عسل مذاب بشه

حالا باید شیرت هم کمی گرم باشه اندازه دمای بدن انسان

ژلاتین مذابت که کمی از حرارتش کم شد را به شیر گرم اضافع میکنی و هم میزنی

میشه ژله شیر

این ژله شیر هم برای لایه های رنگین کمان خوبه هم بیس خرده شیشه