2777
2789
استرس گرفتم نوبت دوشنبه سونو داشتم اما وسواس افتادم امروز برم یه جای دیگه

عزیزم تنها جمله ای که دکتر بهم گفت گفت عدد بتا اولیه بستگی به روز لقاح داره یکی زود یکی دیر تر می شه پس هر کس بالا یا پایین باشه بتاش بستگی به روز لقاح داره 

فقط تنها چیزی که مهم بعد دو روز باید بتا باید دو برابر بشه همین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=140776969]بتا اگه بالا باشه خیلی عالیه یعنی جنین خیلی خوب چسبیده و‌جاش سفته ویک مواردی هم علا ...

منم بچه هام پسر بودن

ولی اصلا اذیتم نکردن

دکترا خیلی اذیتم کردن بعضی هاتون واقعا دستشون درد نکنه بعضیا انشالله خیر نبینن

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
 درسته زیاده ولی اینجا میگن احتمالا دوقل یا دختر باشه بجه ولی صددرصد نیس فقط احتمالاتو افزایش م ...

فقط بشدت تهوع دارم.ب شوهرم هم نگفتم باردارم.تاشنبه ک سالگرد ازدواجمون هست بگم.دهنم داره سرویس میشه

حالا معلوم‌نمیشه منم سر دوتا بچه هام بتام بالا بود ولی یدونه بودن

به سلامتی

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
یعنی من بازم باید برم تست بدم

نه برا شما لازم‌نیست چون بالاست

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
فقط بشدت تهوع دارم.ب شوهرم هم نگفتم باردارم.تاشنبه ک سالگرد ازدواجمون هست بگم.دهنم داره سرویس میشه

خخخ عزیزم انشالاه ک ی روز به سلامتی بغلش کنی سالگردتونم از الان مبارک

بتا اگه بالا باشه خیلی عالیه یعنی جنین خیلی خوب چسبیده و‌جاش سفته ویک مواردی هم علامت خارج رحمی هست ...

بتا بالا علامت بارداری ممولار هست نه خارج رحمی من خارج رحم بودم چون تو لوله است و امکان رشد نداره بتا پایینه

🌷
فدای تو درکت میکنم ولی امیدتو از دست نده خدامون خیییلی مهربونه همه چیزو بسپار به خودش اینجوری دلت ...

ممنونم ازت. توروخدا اگه ممکنه برام دعا کن.دعا کن لطف خدا توی این موهبتش شامل حال من و همسرم هم بشه.الهی که دعاهات چراغ راه خودت و موجب برآورده شدن حوائج شخصی ات بشه... من فرزانه هستم... یه منتظر... توروخدا... مامانم میگه هر نفس یه جایگاهی پیش خدا داره... الهی به حرمت نفس و دعای تو منم مامان بشم... 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی