2777
2789
نه عزیزم زیاد نیست منم دقیقا همین قدر بود پنجشنبه از دادم نشون یه ماما دادم خدا از سرشره بهم گفت ...

بتا اگه بالا باشه خیلی عالیه یعنی جنین خیلی خوب چسبیده و‌جاش سفته

ویک مواردی هم علامت خارج رحمی هست

ولی چرا سقط شد

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیز دلم... توروخدا دعام کن... خیلی روزام سخت میگذره. همیشه فکر میکردم راحت باردار نیشم اما ال ...

فدای تو درکت میکنم ولی امیدتو از دست نده

خدامون خیییلی مهربونه

همه چیزو بسپار به خودش اینجوری دلت آروم میگیره  

[QUOTE=140776969]بتا اگه بالا باشه خیلی عالیه یعنی جنین خیلی خوب چسبیده و‌جاش سفته ویک مواردی هم علامت خارج رحمی هست ...[/QUOTE

از بس گریه کردم استرس داشتم و از پله خیلی بالا و پایین کردم هفت طبقه چند بار با پله بالا و پایین کردم کلن خیلی بی احتیاطی کردم گرمی هم خوردم اطلاع نداشتم حتی زعفران 

دکتر بهم گفت به احتمال زیاد پسر بوده 

[QUOTE=140776969]بتا اگه بالا باشه خیلی عالیه یعنی جنین خیلی خوب چسبیده و‌جاش سفته ویک مواردی هم علا ...

😔😔😔😔😔😔خیلی ناراحت شدم عزیزم.خدا ب زودی جاشو سبز کنه واست

😔😔😔😔😔😔خیلی ناراحت شدم عزیزم.خدا ب زودی جاشو سبز کنه واست

انشالله امیدوارم

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم