2777
2789
عنوان

زدن ارایشگاه

215 بازدید | 19 پست

ما داریم ساختمان میسازیم طبقه پایین منهای ۶۰ کوچیکتره میخوام ارایشگاهش کنم چقدر تجهیزات میخواد به نظرتون؟ و اینکه برای زدن ارایشگاه خودم باید مجوز داشته باشم یا کسانی را که میارم برای ارایشگری ( خودم فعلا هیچی بلد نیستم ولی کلاسهای صفر تا صد رنگ مو را میخوام شرکت کنم ) اصلا این ایده ام خوبه؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان کسی برای رنگ مو زیاد نمیره ارایشگاه به نظرم اول شنیون و چیزای دیگه یاد بگیر یا کارای اولیه مثه ابرو برداشتن اکثرا برای این چیزا میرن ارایشگاه چون رنگ مو خیلی گرون شده و به صرفه نیست

شما کل کلاسهای آرایشگری باید شرکت کنی اگه می خوای بزنی استعداد داشته باشی

عه اگه فقط سالن را اجاره بدم باید بازم مجوز داشته باشم؟

فعلا بساز به عنوان ارایشگاه و بده به اجاره . برای طراحی داخلیش از یه طراح کمک بگیر. بعد کلاس هات هم ...

همین کار را نیخوام بکنم دیکه خودم باید مجوز راشته باشم یا ارایشگرم

با مجوز مسکونی نمیشه ارایشگاه دایر کرد

اینهمه ارایشگاه تو مجتمع مسکونیاس تقریبا ۶۰ درصد ارایشگاهیهایی که میشناسم 

اگه خودت بخوای بزنی که خودت باید دیپلمش رو از فنی و حرفه ای گرفته باشی که بهت مجوز بدن. اگه کسی رو بخوای بیاری با مدرکش مجوز بگیری اون دیگه میشه شریکت و شما میشی سرمایه گذارش. مثلا جا و تجهیزات از شما مجوز از اون. راه سوم هم اجاره دادنش هست. تا موقعی که خودت بتونی مجوز بگیری.

اگه خودت بخوای بزنی که خودت باید دیپلمش رو از فنی و حرفه ای گرفته باشی که بهت مجوز بدن. اگه کسی رو ب ...

خب عزیزم اجارع دادنش اونوقت دیگه مجوزهای لازمش به من کار نداره؟