2777
2789
عنوان

بابامو بردن تا الان بیدارم

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالله هرچه زودتر حالشون خوبشه ولباس عافیت تن کنن من ساکن مشهدم امروز هم شیفت حرم دارم حتما برای پد ...

وااای توروخدا دعاش کنین من منتظرشم برگرده خونه ۶😣😣😭😭😭😭😭🙏🙏

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
خدا به حق بیمار کربلا باباتونو شفا بده وصحیح و سالم برگردن پیشتون،خیلی سخته درکتون میکنم

واقعا خیلی سخته خیلی نفسم بالانمیاد از بس فک کردم

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
استارتر جان براشون صلوات فرستادم انشاءالله که حتما بهتر میشن و زود برمیگردن پیشتون. 🍃🍃🌷🌷

ممنونم عزیزم

دلم خیلی گرفت اخه بابای خودم یه دوره مریص بود خیلی سخته ببینی بابات حالش خوب نیس،انشالله مث بابای من زود خوب بشه به حق حضرت علی 

چایت رابنوش ونگران فردانباش ازگندمزارمن وتومشتی کاه میماندبرای بادها  
عزیزم صلوات بفرس ذکر بگو تا دلت آروم شه باباتون چندسالشونه؟

دارم میفرستم ،۵۹ سالشه ولی یه عالمه درد کشیده تا الان😭😭😭

[QUOTE=140770883]دلم خیلی گرفت اخه بابای خودم یه دوره مریص بود خیلی سخته ببینی بابات حالش خوب نیس،انشالله مث بابای من ...[/QUOTاره خیلی سخته بقران خدا امیدهیچکسوناامید نکنه ،من خیلی بی طاقتم خدا کمکم کنه فقد ،

[QUOTE=140770947]عزیزم چقدر با پستت اشک ریختم،از ته دل از خدا میخام لباس عافیت بپوشه پدرتون[/QUOTتوروخدا شرمنده ک ناراحت شدین ،باور کن همین دعاهای شماس یکم امیدوارم کرد خیلی ممنونم عزیزمم 

خب تخلیه کنن اب ریه اش رو،،،و اینکه خیلی مراقبت میخاد 

ببشتراز ده بار تخلیه کردن همش اب میاره.خودشم خسته شده دیگ 

انشالله خوب خوب میشه ،الان دکترش چی گفت؟اونجا باشه بیشتر تحت نظر باشه بهتره ،خدایاااا به همه بیماران با این شرایط لباس عافیت بپوشان 

چایت رابنوش ونگران فردانباش ازگندمزارمن وتومشتی کاه میماندبرای بادها