2821
2789
عنوان

تشنگی زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 16853 بازدید | 44 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جوری خوابم میاد که میگم تا 10 ساعت خوابم اما همش یه ساعت... سر درد هم دارم خفیف 

دیگه سه شیره نخور حتما زیاد خوردی قندتو برده بالا ارثشو ندارید

خدایا خیلی شکرت   
یعنی ممکنه اینا علائم دیابت باشه؟؟ راهی نداره که داخل خونه بفهمم دیابت دارم یا نه 

علائمت مثل دیابته احتمالش هس .با گلوکومتر میشه توخونه اندازه گرفت 2ساعت بعد غذا ولی رنج نرمالش حفظم نیس تونت هس میتونی سرچ کنی گلم

خدایا خیلی شکرت   
علائمت مثل دیابته احتمالش هس .با گلوکومتر میشه توخونه اندازه گرفت 2ساعت بعد غذا ولی رنج نرمالش حفظم ...

اگه شد فردا میگیرم... قبل صبحونه بگیرم یا بعد صبحونه؟؟ یه هفته هم پریودی عقب انداختم 😂😂😂من همش مریضم بهم میگن زین العابدین بیمار 

24 فروردین ماه دادم چکاب کامل 

نه فکر نکنم قندت باشه. ادم بعضی روزها بیشتر تشنش میشه... من قبل از پریودیم خیلی احساس تشنگی میکنم...

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
نه فکر نکنم قندت باشه. ادم بعضی روزها بیشتر تشنش میشه... من قبل از پریودیم خیلی احساس تشنگی میکنم...

والا منم پریود نشدم یه هفته عقب انداختم.. بی بی چک هم منفیه نمیدونم کی قرار پریود بشم

والا منم پریود نشدم یه هفته عقب انداختم.. بی بی چک هم منفیه نمیدونم کی قرار پریود بشم

پس احتمالا از این روزها میشی چون احساس تشنگی داری...

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
چشم انتظارم 😂.. میگم یه سوال داخل زندگیت آدم شاد و پرانرژی هستی؟ 

نترس یا خودش میاد یا نامه ش  قبلا زیاد الان خیلی کم شده. چرا؟؟؟

اگه شد فردا میگیرم... قبل صبحونه بگیرم یا بعد صبحونه؟؟ یه هفته هم پریودی عقب انداختم 😂😂😂من همش مر ...

ناشتا میتونی بگیری یعنی صبح بعد 8ساعت ناشتا بودن و2ساعت بعد هروعده غذایی .ولی آزمایش خون برا تشخیص دیابت دقیق تره .همیشه سلامت باشی گلم🌷

خدایا خیلی شکرت   
نترس یا خودش میاد یا نامه ش    قبلا زیاد الان خیلی کم شده. چرا؟؟؟

آخه من همش بی حوصلم.. کسلم.. حتی دوس ندارم از جام بلند شم.. دوس دارم پرانرژی باشم.. خواستم بگم چیکار کنم 

2824
2823
2791
2779
2792