2777
2789
عنوان

بیاین بگین چکار کنم

104 بازدید | 9 پست

سلام دوستان عزیز...

من دو سال ازدواج کردم خودم و شوهرم بار دوم ک ازدواج میکنیم...شوهرم کارمنده وضع مالیمون بد نیست .دوتامون از صفر شروع کردیم..سال 96ک ازدواج نکرده بودم 35گرم طلا واسه پدر ومادر فروختم چون پول اختیاج داشتن بهم گفتن ب گرمش واست میخریم.من ازدواج کردم و نخریدن.ب پولش احتیاح دارم واسه زندگیم.چند بار با مادرم دعوام شده ک طلاهامو فروختین و نخریدین ولی مادرم حق ب جانب میگه چکار کنم ندارم بهت بدم و انگار از روز اول مال خودش بودن.دیشبم زنگ زدم باز گفتم دعوام شد و مادرم گوشی قطع کرد.نمیتونم از فکرش دربیام احساس میکنم حقمو خوردن بهم دروغ گفتن .الانم باهاش قهرم.نمیدونم چکار کنم؟

احساس نکن حقتو خوردن

دیشب یه خانمی میگفت جاریم 150گرم طلاشو فروخته واسه ما...اونم فکر میکرد حقشو جتریش خورده چون جاریش گفته بود قسط داریم😂

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

عزیزم وقتی ندارن از کجا بیارن پدر مادرتن کاریش نمیشه کرد 

بگذر فکر کن نداشتی 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیش شوهرتم اصلا نگو به هیچ وجه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.