2777
2789
عنوان

دلنوشته های من ... :)

169 بازدید | 3 پست

وقتی ازَم میپرسَن بینِ کسی که دوسِت داره و کسی که دوسِش داری کودومو انتخاب میکنی یکم این پا اون پا میکنم و با بی مِیلی میگم کَسی که دوسِش دارم، ولی هم من میدونم و هم بقیه که بودن با آدمی که دوستِش داری و دوسِت نداره مرگِه، موندن با کسی که دوست داره و دوسِش نداری هم مرگه...

بین مَرگ و مَرگ نباید دنبالِ زندگی گَشت!

وقتی دیدم رفتاراشونو... تلاش نکردم که بهشون بیشتر نزدیک شم....ساکت شدم...خسته شدم......از همه متنفر شدم...دوس داشتم جدا شم از این دنیا..دوس داشتم نباشم رو زمین...تصمیم گرفتم هر چی درد دارم تو خودم بریزم ...تصمیم گرفتم با نفرت از آدمایه دوروبرم زندگیه جدیدی رو شروع کنم....دوس داشتم بشم یه دختر ساکت و سرد و نفرت انگیز که کسی دوسش نداره...تو این راه ...برا ساختن همچین شخصیتی،برا اینک ب همشون ثابت کنم میتونم تنهایی برم جلو و نیازی ب هیشکی ندارم جز خودمو خدام...قدم برداشتم..تلاش کردم...زحمت کشیدم.....و روز به روز تنهای تنهای تنهای تنهاتر شدم..... و من عاشق این تنهاییم ‌ :)

امروزم بارون میومد :)

بازم مثِع دیوونه ها اومدم بیرون :)

اومدم دم خونتون :)

اومدم تو راهن سر پُل ایستادم :)

اومدم پاتوقت همونجا کع همیشه تنهایی میومدی و سیگار میکشیدی :)

اومدم تو اون کوچه خرابِهه که اخرین بار دیدمت :)

یادته اخرین روزی که همو دیدیم هوا همینجوری بود؟

داشت بارون میومد نم نم! اسمون ابری بود

روبروم پشت به دیوار ایستاده بودی؛ یه لبخند گوشه لبت بود،بدون حرف،تو چشام نگاه میکردی و سیگار میکشیدی و میلرزیدی :)

۸ ماه از اون روز گذشته و من همیشه میام تو این کوچه خیابونا همه روزارو مرور میکنم و هر روز بیشتر از قبل تو خودم خورد میشم :)

ایکاش_میدونسی_که_دلم_واست_لک_زده_ :)

ببین چه‌قدر منتظر موندیم!؟ منتظر موندیم برف بیاد، آسانسور بیاد، پیش بیاد، آژانس بیاد، فردا بیاد، خواستگار بیاد، جوش بیاد، به دنیا بیاد، خوشش بیاد! خوشش بیاد ازمون! منتظر موندیم دانلود شه، شب شه، حاضر شه، پاییز شه، نرم شه، یازده شه، خشک شه، سرخ شه، پیدا شه! منتظر موندیم ببینه، بشنوه، بخنده، برسه، بگه، بفهمه، بیاد! بیاد بمونه! بره! بره گم‌شه! منتظر موندیم یخ بزنه، زنگ بزنه، داد بزنه، صدا بزنه، شکوفه بزنه، در بزنه، پیانو بزنه، حرف بزنه! حرف بزنه بگه چه مرگ‌شه!؟

ببین چه‌قدر منتظر موندیم!؟ نکنه بگیم "کدوم غذاتون زودتر از بقیه آماده می‌شه!؟ همونو بدین!" نکنه زندگی‌مون بشه کلکسیونِ چیزای زودتر!؟ نکنه دیگه حال نداشته باشیم منتظر بمونیم!؟ نکنه دیگه برامون مهم نباشه!؟ هی سوپِ قارچ بخوریم و سالادِ فصل!؟

عاشقان هم

همه خوابند

در این موقع شب...

بی گمان یک دل ویران شده

از عشق

فقط بیدار است...

🖤🖤🖤🖤

مامان بزرگم میگفت توجه آدمارو از رو کاراشون بفهم نه حرفاشون‌،نگاه کن ببین اولویت چندم آدمایی تا یهو به خودت نیای ببینی تمام خودتو گذاشتی وسط درحالی که هیچوقت مهمترین نبودی،میگفت به خودت احترام بزار تا بهت احترام بزارن!میگفت مثل ما نباش انقد بودیم که بودنمون به چشم نمیاد دیگه :)! تیکر همینجوریه.. برای رسیدن ب چیزی ک میخوام بدونم چقدر زمان میبره :) در ضمن تیکر سالگردمونم هست :)❤ تیکر ششمین سالگرد دوستیمون :)🤍

طاهره اباذری‌هریس :

دل آدم خر که نیست...

می‌فهمه!

مثلا من هیچ وقت از بابام نپرسیدم دوسَم داری بابا؟!

یا تا حالا از مامانم نپرسیدم مامان واقعا دوسَم داری؟!

یا حتی از خواهرم نپرسیدم هنوزم مثلِ قبل دوسَم داری راستی؟!

وقتی ازت می‌پرسم دوسَم داری؟

می‌پرسم واقعنی دوسَم داری؟

می‌پرسم هنوزم مثلِ قبل دوسَم داری؟

یعنی یه جای کار دوست داشتنت می‌لنگه،

یعنی پای عاشقیت می‌لنگه،

بدم می‌لنگه...

دل آدمم خر که نیست،

شعور داره، حالیشه، می‌فهمه!

مامان بزرگم میگفت توجه آدمارو از رو کاراشون بفهم نه حرفاشون‌،نگاه کن ببین اولویت چندم آدمایی تا یهو به خودت نیای ببینی تمام خودتو گذاشتی وسط درحالی که هیچوقت مهمترین نبودی،میگفت به خودت احترام بزار تا بهت احترام بزارن!میگفت مثل ما نباش انقد بودیم که بودنمون به چشم نمیاد دیگه :)! تیکر همینجوریه.. برای رسیدن ب چیزی ک میخوام بدونم چقدر زمان میبره :) در ضمن تیکر سالگردمونم هست :)❤ تیکر ششمین سالگرد دوستیمون :)🤍

👌👌👌

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید زیاد بود ..ولی دلم گرفته بود ..با نوشتن درددلام ی جایی اروم میشم :)♡