2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه تو دزدین رستا نقش داره

چی بگم. من شکم به نکیساس. البته مامانه هم انگار رستا بچه بوده ازش دل خوشی نداشته 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖

اوا نکیسا رو دوست داره

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
اره ولی حس میکنم این مامانه هم کمش کرده یا نقشه کشیده

نه بابا

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

یک عصرِ دل انگیزدر ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری هاتو با چایی در دست وبا آن لبخند جذابت خیره شده ای به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده …چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است لبخندت …حرف هایت به دلم مینشینندآرامش دارندمثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین همانقدر لطیف همانقدر آرام
چی بگم. من شکم به نکیساس. البته مامانه هم انگار رستا بچه بوده ازش دل خوشی نداشته 

وا خب قشنگ نشون داد نکیسا بهش تجاوز کرده بود 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

آوا هم مشکوکه 😎

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
وا خب قشنگ نشون داد نکیسا بهش تجاوز کرده بود 

عه جدی؟ کدوم قسمت؟ 

ندیدم 😂😂