2777
2789
عنوان

نتیجه گناه پدرم

1006 بازدید | 50 پست

از وقتی که یادمه بچه بودم بابام همیشه به مامانم خیانت میکرد ووقتی مامانم اعتراض میکرد بابام اونو میگرفت زیر مشت ولگدکتکش میزد من بچه آخر بودم من وخوهرام وقتی صدای جیغ های مامانم رو می شنیدیم میموندیم توی اتاق دیگه ایی وهی گریه میکردیم خواهربزرگم میرفت که مامانم رونجات بده اونم زیر دست وپاهای بابام له میشد. گذشت وگذشت وبابام همچنان آدم عصبی وبداخلاقی بود که دیابت گرفت ومریض شد ولی اصلا رعایت نمیکرد وهمش شیرینی میخورد تا این اواخر دیگه وضعیتش حاد شده بود وکم وبیش رعایت میکرد ولی همچنان مامانم رو اذیت میکرد تا اینکه سال ۹۵وقتی که من حامله بودم واولین سونوی تشکیل قلب جنینم رو رفته بودم رفتم خونه پدرم و فهمیدم سکته مغزی کرده وسمت راستش به طور کل فلج شده همون دستی که همش مامانم رو میزد رو دیگه نمیتونست تکون بده 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خیلی روزای سختی بود بابام حتی قدرت تکلم اش رو از دست داده بود ولی به مرورزمان با فیزیوتراپی های مکرر کم کم بهتر شد ولی مثل قبل نشد الان نمیتونه راحت راه بره باید حتما عصا دستش بره و کمکم راه بره با دست راستش هیچکاری نمیتونه بکنه و کلا دیگه خونه نشین شد. بعضی وقتها میگم حتما خدا انتقام مامانم رو ازش گرفته ولی دوباره میگم این چه انتقامیه که مامان بیچاره ام از قبلش گرفتارتر شده .همیشه باید مامانم حمومش کنه همیشه اون لباساش روعوض کنه همیشه اون غرغرا وفحش ها رو بشنوه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

چندروز پیش رفتم خونشون دیدم مامانم با گریه داره قالی روتمیز میکنه نگو براش مامانم آبگوشت تلیت کرده بوده وبابام زده زیر سینی و همش رو ریخته رو قالی ومامانم داره با اشک وگریه پاک میکنه

خیلی بهونه های الکی میگیره فکر میکنه هیچکس دوستش نداره میگه هیچکس نمیاد پیشم ولی وقتی میریم اصلا محل نمیده وبه زور جواب سلام میده ما هم دیگه پامیشیم میریم پیش مامانمون

چندروز پیش رفتم خونشون دیدم مامانم با گریه داره قالی روتمیز میکنه نگو براش مامانم آبگوشت تلیت کرده ب ...

اخی 

خدا بمادرت صبر و ارامش بده 

ادم بداخلاق مریض که میشه اخلاقش میره زیر صفر

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
خیلی خیلی روزای سختی بود بابام حتی قدرت تکلم اش رو از دست داده بود ولی به مرورزمان با فیزیوتراپی های ...

این انتقام نیست بدتره که

شاید نامردی باشه ولی چرا مادرت ولش نمیکنه. من باشم محلش نمیدم اصلا

الان مامانت کنارش هس هنوز؟

بله متاسفانه 

این انتقام نیست بدتره که شاید نامردی باشه ولی چرا مادرت ولش نمیکنه. من باشم محلش نمیدم اصلا

ما ۵تا خواهریم یه دونه برادر هممون ازدواج کردیم من بچه آخرم یادمه سوم دبیرستان بودم مامانم دیگه قهر کرد ورفت ولی باز به خاطر من به خاطر دخترهاش ودامادهاش کوتاه اوندبه خاطر آبروی بچه هاش میگفت زهره هم سروسامان بگیره خیالم راحت بشه دیگه طلاق میگیرم ولی بازم نگرفت