2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سه ماهگی،من خودم پسرمو سه ماهه شد ختنه کردم عالی بود

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

تو یه مقاله پزشکی در مورد ختنه نوشته بود زیر سه ماه باعث میشه مجاری ادرار تنگ بشه و روی چهارماه هم سخته،بهترین وقت سه ماه بود.منم راس سه ماه ختنه کردیم پسرمو

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
تو یه مقاله پزشکی در مورد ختنه نوشته بود زیر سه ماه باعث میشه مجاری ادرار تنگ بشه و روی چهارماه هم س ...

من پسرم نارسه و ۳۶ هفته متولد شده یکم بدنش ضعیفه اطرافیانم گیر دادن ختنه ش کنم اما خودم میگم یکم وزن بگیره جون داشته باشه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
معمولا ۸ روزه یا ده روزه ختنه میکنن بهتره هنوز خودشو نگرفته درد کمتر حس میکنه نذار بگذره گناه داره

خب بچم یکم بدنش ضعیفه آخه نارسه ولی دو دلم میگم نکنه بعدا زیاد درد بکشه 

حداقل راجع به بدن شخص به خودش آزادی انتخاب میدیم.

خدایی ختنه لازمه؟ منم دقیقا با شما موافقم اصلا دلیل ختنه رو نمیدونم کاش وجود نداشت دلم برا پسرم میسوزه