2777
2789

سلام خانمها. راستش من تو بارداری اضافه وزن زیادی پیدا کردم. الان پسرم 6 ماه و نیمه. وقتی سعی میکنم کمتر بخورم وزنم پایین میاد اما شیرم درجا کم میشه. نمیدونم باید چیکار کنم که هم وزنم کم بشه هم برای شیر دادن مشکل پیدا نکنم. غذای کمکی به پسرم میدم روزها اما ظهر و شب گاهی چند وعده که میخوره کامل حس میکنم سیر نمیشه. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم صبر کن. گناه داره طفلی

آخه وزنم خیلی بالاست. به نظرم خود شیردهی کمک میکنه  سریعتر کم شم. میگم شاید غذایی چیزی باشه که شیر رو زیادکنه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
عزیزم الان وقتش نیست بعد از شیر دهی باید رژیم بگیری

اخه همه میگن بعد از 6 ماه میشه رژیم گرفت

بزار ازشیر بگیرش بعد کم کن.الان خب گناه داره

ای بابا😕😕😕

غذای چرب رو بزار کنار سخته اما خیلی تاثیر داره من چن روز شروع کردم فقط یروز در هفته غذایی که خیلی هم ...

من غذای چرب نمیخورم  زیاد  .کلا مصرف روغنم خیلی کمه  

تمام چیزای مقوی که برای شیردهی خوبه چاق کننده هم می تونه باشه دیگه تا یکسالگیش صبر کن بعدش می تونی ش ...

یعنی واقعا الان از فکر رزیم بیام بیرون😦😦

دقیقا برعکس منی من دارم از لاغری میمیرم  اصلا وقت نمیکنم غذا بخورم

من فقط غذا درست میکنم. کلا به کارهای خونه نمیرسم

2790
2778
2791
2779
2792