2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب به نظر من قطعا با این شرایط هرچی بگی حق داری هرچییییی هاااا

تو خانومی هم حرف ندارییییییی

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !

میخواد خودشیرینی کنه ینی چشم من عروس خوبی هستم

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
فکر نمیکنم شاید حساس شدی تو چرا خودت به شوهرت یا اون کمک نمیکنی یا باهاش صحبت نمیکنی؟ شاید میگیری ...

منم کمک میکنم همه کمک میکنیم تو وسایل اوردن

حساسیت نیست چیزیه که میبینم 

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
قبل از تو جاری بوده درسته؟ حسودی میکنه ازت به شدت میخواد تحویلت نگیره مثلا و خودش مثلا خیلی خوبه حتی ...

اره منم همینطور حس میکنم یه کم از کمبود اعتماد به نفسه

جدی همه همینطورن من خودم اخه اصلا اینطوری نیستم

نه منم با جاریم به این شکل نیستم. سالی ۶ ۷ بار میبینمش ولی اصلا تو حاشیه نیستیم و اگرم ریزه کاری بوده سهوا بوده  و هرکدوم به نوبه خودمون زیرسیبیلی ردش کردیم جالبتر اینکه جلو مادر همسرم هم جایی لازم بوده هوای همو داریم.

من تقریبا چنین مشکلی داشتم، از شوهرم خواستم بخاطر من باهاش برخورد کنه، من مشکل دست دادن داشتم، درصورتیکه من به برادرشوهرم دست نمیدم محرم نامحرم رو رعایت میکنم

لباسمم پوشیده است، اما متاسفانه جاریم رعایت نمیکرد

شوهرم چون دوستم داشت به حرفم گوش کرد، یه بار اومد سمت شوهرم با قر و عشوه که دست بده، شوهرم گفت متاسفم دست نداد خیلی هم جدی بود و اخم کرد

از اون موقع خودش رو جمع کرد

بنظرم اگه میخوای جلوش رو بگیری باید به شوهرت بگی قاطع برخورد کنه

این اکانت حذف شده است
من تقریبا چنین مشکلی داشتم، از شوهرم خواستم بخاطر من باهاش برخورد کنه، من مشکل دست دادن داشتم، درصور ...

میدونی چون زیاد رفت و امد نداریم نمیخوام حساسیتی نشون بدم 

میدونم منظوری نداره ولی شدیدا ضعف اعتماد به نفس داره

میخواد خوب جلوه بده خودشو 

میدونی چون زیاد رفت و امد نداریم نمیخوام حساسیتی نشون بدم  میدونم منظوری نداره ولی شدیدا ضعف ا ...

راستش ما هم زیاد رفت و آمد نداریم ، سالی یکی دو بار خونه ی مادر شوهرم میدیدمش

اما رفتار جاریم ناراحتم میکرد، لباس باز، رفتار نامناسب، واقعا قر و عشوه داشت، من روی این مسائل حساسم

الان دیگه وقتی هستند نمیریم اونجا، اینطوری راحت ترم

متاسفانه تربیتش یه جور دیگه است، مغرور ، اعتماد بنفس کاذب داره، اما احساس کردم اگه جلوش رو نگیرم بعدها نمی تونم کنترل کنم قضیه رو

برادر شوهرم که خانومش رو جمع نمیکنه ، پس تصمیم گرفتم از طرف شوهرم اینکار رو انجام بدم، خودمم خراب نکنم که بگن عروس با جاری نساخته

این اکانت حذف شده است