2777
2789
عنوان

موخوره😐

247 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

برای رفع موخوره راهی دارین؟

موهام و هرماه دوسانت کوتاه میکنم و با قیچی همیشه موخوره هارو میزنم

ولی بازم موخوره دارم نمیخوام موهامو کوتاه کنم موهام تا یکم بالاتر از گودی کمرمه و دلم نمیاد بزنمشون 

جنس کف سرم چرب هستش و ساقه موهام خشک و وز لطفا اگر راهی هست بهم بگین 

اگر راهی برای بلندشدن سریع موهم هست بگین ممنونم🙏

دو سانت کمه

یه پنج سانت کوتاه کن

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی چجوری عزیزم 

بعد ک از حمام اومدی موهات یکم نم داشت اندازه ی بند انگشت به ته موهات وازلین بزن.حدودا سه چهار سانت آخر موهات

انسان خوبی باش.. ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن
همین الان دوباره ۳ سانت دیگ زدم خیلی کوتاه شد 

عزیزم اگر دو سانت دوسانت کوتاه کنی ممکنه از موخوره ها یه کم بمونه و در طول یه ماه بالاتر هم بره

پس یه ۵ سانت کوتاه ک

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
میگن ب مو آسیب میزنه..نمیدونم والا

دخترخالم ارایشگا کار میکنه موهاش موخوره داش چندبار کوتاه کردفایده نداش تااینک دستگارو استفاده کرد هرماه باید رف تمدید فک کنم2ماه...موخوره هاش رفته موهاشم اصن اسیب ندیده

میشه واسه زودتر رسیدن ب حاجتم ی صلوات بفرسین❤

عزیزم موخوره هیچ درمانی نداره جز کوتاهی ،الان تا جایی ک موخوره داره حتما کوتاه کن بعدش واسه پیشگیری  بعد حموم پایبن موهاتو روغن بزن ،(هر دوماه ی ذره از پایین موهاتم کوتاه کن)