2777
2789
عنوان

دیواربین مادرشوهرم ایناااا

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم حرمت هاازبین بره 

من طبقه دوم مادر شوهرم اینام و تو ی حیاطیم پله رو از حیاط زدن اولش جدا نشستم بد عروسی بهشون بر خورد ولی من بخودم نگرفتم و جدا نشستم الان احتراممون بیشتره آخه یمدت مادر شوهر مریض شد مجبور شدم یجا بمونم 3 ماهی بدش دوباره جدا شدم الان خیلی بهتره تا ی جا بودن حالا راه پلمون هم جدا بود دیگه عالی میشد اما نیس منم اذیت میشم

بالاخره ی روز  منم میرسه
من طبقه دوم مادر شوهرم اینام و تو ی حیاطیم پله رو از حیاط زدن اولش جدا نشستم بد عروسی بهشون بر خورد ...

ن کاملا جداهستیم ولی اگ حیاطمون جدابشه خیلی خوب میش حتی دوتادرم داریم فقط ی دیوارمونده

توکلت بخدا باشه نذر کن از ته دلت إن شالا شوهرتم همت کنه بکشه دیوارو خلاص بشی

انشالله خودشم اذیت میشه ها ازسرکارمیاد میخاداستراحت کنه صدای بچها نمی‌ذاره خودش هفته پیش گف میکشم دیوارو ولی وسایل نداریم منم همون روز وسایل آوردم از حیاط بابام اینا گفتم اینم وسایل ،گف باشه میکشم هنوز معلوم نی کی

ن کاملا جداهستیم ولی اگ حیاطمون جدابشه خیلی خوب میش حتی دوتادرم داریم فقط ی دیوارمونده

اونم إن شالا میکشین راحت میشی والا سخته میدونم من تا میخوام پله ها رو بیام پایین می‌فهمن تا میخوام برم بیرون کجا یا میرم بیرون برگشتنی دم پلن ک منو بپان

بالاخره ی روز  منم میرسه
انشالله خودشم اذیت میشه ها ازسرکارمیاد میخاداستراحت کنه صدای بچها نمی‌ذاره خودش هفته پیش گف میکشم دی ...

پس کارت سخت نیس چون خودشم میخواد فقط ی روز حالش خوب بود با مهربونی یاد آوری کن

حریم خصوصی اینارو بگو ک مثلآ حیاط برا خودتون میشه آرامش دارین اینا بذا دس بکار شه

بالاخره ی روز  منم میرسه
وااای

بخدا  

ببین دیگه مثلا خواهر شوهرم 10 سالشه میبینی بی صدا میاد یهو بله امروزصب همسرم خونه بود ساعت 11 صب بود بیدار شده بودیم و هنوز سر جامون بودیم با لباس راحتی یهو دیدم از در نگا میکنه آخه هوا گرمه تو پذیرایی میخوابیم

بالاخره ی روز  منم میرسه