ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من طبقه دوم مادر شوهرم اینام و تو ی حیاطیم پله رو از حیاط زدن اولش جدا نشستم بد عروسی بهشون بر خورد ولی من بخودم نگرفتم و جدا نشستم الان احتراممون بیشتره آخه یمدت مادر شوهر مریض شد مجبور شدم یجا بمونم 3 ماهی بدش دوباره جدا شدم الان خیلی بهتره تا ی جا بودن حالا راه پلمون هم جدا بود دیگه عالی میشد اما نیس منم اذیت میشم
ن کاملا جداهستیم ولی اگ حیاطمون جدابشه خیلی خوب میش حتی دوتادرم داریم فقط ی دیوارمونده
اونم إن شالا میکشین راحت میشی والا سخته میدونم من تا میخوام پله ها رو بیام پایین میفهمن تا میخوام برم بیرون کجا یا میرم بیرون برگشتنی دم پلن ک منو بپان
ببین دیگه مثلا خواهر شوهرم 10 سالشه میبینی بی صدا میاد یهو بله امروزصب همسرم خونه بود ساعت 11 صب بود بیدار شده بودیم و هنوز سر جامون بودیم با لباس راحتی یهو دیدم از در نگا میکنه آخه هوا گرمه تو پذیرایی میخوابیم