2777
2789
عنوان

دیواربین مادرشوهرم ایناااا

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 50 پست

با دیوار کشیدن که سرو صدا کم نمیشه نزدیکین صدا بازم میاد

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته پیش شوهرم ۵روز نبود منم ترسوام مادرشوهرم حتی شبانیومدپیشم بخابه منم فرداش رفتم تااومدن شوهرم خونه مامانم اینا موندم بعدش ب شوهرم گفته بوده منوتنهاگذاش رف منم بهش گفتم ما تو ی حیاط بودیم توحتی شبانیومدی پیشم بخابی منم ترسیدم رفتم

خدا بدادت برسه سخته منم تو ی حیاطم باهاشون😩

خیلییییی همشون جمع بودنی ۱۷تابچه هستن ببین آخه هرروز ۱۷تا بخدامن اعصابم ناراحته پسرخودم زیاد سروصداکردنی توخونه سرش دادمیزنم حالا هرروز باید حتی نوه هاشونم تحمل کنممم

آره😥😥😥😥بزرگا ۹سالشونه صدای اونا از مال بچهاکمتره

خدا بداد اعصابت برسه 😩😩😩

من نمیتونم صدای خواهر شورم ک 10 سالشه رو تحمل کنم البته اینکه اونم زیاد سر صدا میکنه و داد هوار بی تاثیر نیس در بی تحملی من😁

بالاخره ی روز  منم میرسه
خدا بداد اعصابت برسه 😩😩😩 من نمیتونم صدای خواهر شورم ک 10 سالشه رو تحمل کنم البته اینکه اونم ز ...

وای همش جیغ میکشن میدوئن ،دیگ روانیم کردن پارسال تابستون شوهرم نبود منم رفتم خونه مامانم اینا نفهمیدم ولی امسال الان ۳ماهه همش سروصدا 

وای همش جیغ میکشن میدوئن ،دیگ روانیم کردن پارسال تابستون شوهرم نبود منم رفتم خونه مامانم اینا نفهمید ...

خدا کمکت کنه.

نذر کردن نمک زود قبول میشه نذر کن شوهرت هر چه زود تر دیوار بکشه بد نمک بگیر بین همسایه هاا تقسیم کن هر کدوم ی بسته یا برا یکی ک نیازمنده نذر کن دیوار کشیدی چیزی ک نذر کردید بگیر بده اون نیازمند یا پول

بالاخره ی روز  منم میرسه