2777
2789
عنوان

شغل اینترنتی

55 بازدید | 8 پست

خانمایی عزیزی ک تو کار فروش انلاین هستن ازشون چنتا سوال دارم ممنون میشم اگر جواب بدن

راستش من قصد راه اندازی ی کسبو کار اینترنتی واسه خودم دارم چون خیلی ب کار و درامد نیاز دارم و با وجود بچه نمیتونم بیرون از منزل مشغول بشم تصمیم گرفتم ی پیج لوازم خانگی بسازم و انلاین بفروشم؛ بنظرتون لوازم خانگی خوبه سودش ؟اگر ایده بهتری دارین بهم پیشنهاد بدین لطفا و اینکه اگه فوت و فن خاصی داره ک باعث جذب مشتری بیشتر میشه بهم یاد بدین لطفا 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 سپاسگذارم از لطفتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم ندارم ولی تو شهرمون که کوچیک هم هست یکی کانال همین لوازم آشپزخونه داره و هر وقت تو تلگرام پست میزاره اگر همون موقع سفارش دادی که دادی وگرنه دیگه جنسش تموم میشه

اگر جنس خوب و ارزون قیمت و شیک و متنوع (وسایل ریز و درشت فانتزی آشپزخونه یا کلی چیز دیگه که آدم عکسشو نگاه میکنه دوست داره که بخرش)بیاری و یبار ازت بخرن مشتریت میشن و به چند نفر دیگه میگن

اگر سودت کم باشه و فروشت زیاد به نظرم خیلی بهتره

امیدوارم موفق باشی