2789

کات زن وشوهر که نیستین

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا میاد چی دیدی چی حس کردی

اخه صبح تا شب انلاین نمشه بااینکه تا دوهفته پیش طی روز زیاد انلاین میشد...گفت اگ کسی اومد بهت گفت ممد باکسیه باورمیکن؟گفتم ن باز شبش گفت از قضیه ظهر اسون گذشتیا وقتی ی دروغی میگه ک راسته پشتش اینجوری میحرفه...

اخه صبح تا شب انلاین نمشه بااینکه تا دوهفته پیش طی روز زیاد انلاین میشد...گفت اگ کسی اومد بهت گفت مم ...

خب یکم کنترلش کن! 

ی بار ی دستی بهش بزن ببین چی میگ

اگ قصدش ازدواجه چیکار کرده برا بدست آوردنت؟ ب خانوادش ترو معرفی کرده؟ مادرش ترو میشناسه؟ با خانوادش بیرون رفتی؟ اگ ن ک هیچی واقعا... این ینی واس تو جدی بوده ن واس اون