با ی پسر کرد آشنا شدم . خیلی دوست داشتنیه . اما هر وقت باهاش مخالفت میکنم یا اشتباهی میکنم کاملا ازم دور میشه. مغرور و قاطع هست شاید ی کم هم لجباز . وقتی مثلا توجه بیشتر میخام بهش میگم گوش نمیده . ی بارم باهاش بهم زدم برای همین ولی اون راحت قبول کرد . من فکر کردم میاد دنبالم .نمیدونم چیکار کنم ؟
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
بله گلم .حالا خبی شوهرم اینه اهل خیانت نیست.اهل کاره ولی اطرافیانم اصلا تو شهرمون نگم چقدر خیانته زن و مرده وحشتناکه درسته همه جا هست ولی اینجا شدیده واینکه خیلی همه ب خدا و ائمه کفر میگن
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️