2777
2789
عنوان

مردهای کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 66 پست

بچه ها تروخدا گزارش برام بزنید ی دقیقه کارشه

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
ی سری چیزا مشترکه هست برمیگرده به فرهنگ اونجا . هر قومیتم دو تا خوبی داره دو تا بدی .  کرد فاک ...

کلا مردا یه شخصیتی دارن زیاد بری دنبالشون فک میکنن یچیزین یجوری رفتار کن انگار بیخیالش شدی دوست داشته باشه خودش میاد طرفت

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم از زبون من کوردم بشنو ما اهل لوس بازی نیستیم.اگه طرف ودوست داری باید بهش ثابت بشه.زیادم زنگ وپ ...

کم میاد ببینم . من دلم میخاد بیشتر همو ببینیم میخام همو بهتر بشناسیم ببینم به درد هم میخوریم . دوسش دارم . 

با حرفش اصلا موافق نیستم من کردم پسرداییام اصلا اجازه نمیدن خونواده هاشون به زناشون بگن بالا چشمت ...

خیلی بد بود. من احساس کردم الکی به شهر تعمیم داد. چون خصوصیات اخلاقی جزئی ربطی به شهر نداره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اخه مشکل اساسی نداریم با هم . انگار درگیر ی لجبازی هست . حس میکنم من باید با سیاستی اعتمادشو جلب کنم ...

ببین هرچه قدر بیشتر به پسرای مغرور رو بدی بیشتر از چشمشون می افتی 

شوهر من یه همچین چیزیه که گفتی البته متواضع تر 

ولی من هیچ وقت نه نازش و کشیدم نه پیشقدم شدم الانم خداروشکر مشکلی نداریم باهم و عادت شده براش خودش برای هرچیزی پیشقدم میشه

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
اخه مشکل اساسی نداریم با هم . انگار درگیر ی لجبازی هست . حس میکنم من باید با سیاستی اعتمادشو جلب کنم ...

میدونی چیه اینا با حرف زدن خیلی اوکی نیستن

انگار باید دوست داشتنتو بهش ثابت کنی 

همکار من کرد هستش. تازه ازدواج‌کرده میگه به خانمم گفتم هیچ وقت خودتو تو مقام مقایسه با خانوادم قرار ...

بخدا دقیق این حرف شوهر  قبلی خواهر منم بهش زده بود حالا همه در این حد نیستن ولی ب نظرم خیلی هاشون کم توجه ن درسته خوبی دارن ولی ب نظرم این یه مشکل اساسی ک دارن

ببین هرچه قدر بیشتر به پسرای مغرور رو بدی بیشتر از چشمشون می افتی  شوهر من یه همچین چیزیه که گ ...

از دخترایی خوششون میاد که به پسر نچسپن و برای خودشون ارزش قائل باشن 

البته همه پسرا همینن .ولی اینا حساس ترن 

میدونی چیه اینا با حرف زدن خیلی اوکی نیستن انگار باید دوست داشتنتو بهش ثابت کنی 

چه جوری ثابت کنم تو زمان منظورته؟

دلم میخاد کلامی بگم ولی میترسم بترسومنش یا تنبل شه دیگه تلاش نکنه

عزیزم به فرض ما بگیم اره اینجورین خب شما با همه ی کردا چیکار داری؟ مهم این آقا بود که میگی اخلاقتون بهم جور نمیشه 

آخه سواله خواهر؟اونم الان که چیزی به نام مطلق ترک کرد لر گیلک و... نداریم.

ببن راحت بهت بگم مردای یه قوم ممکنه قبلها ویژگی های ی داشتن ولی الان اگرم حساب بگریم که کم رنگ تو اکثرشون باشه باور کن زنای همونجا خصایلی دارن که میتونن باهاشون بگن نتونم خیلی شیک و منطقی میرن یه جا دیگه مزدوج میشن شمام از من میشنوی همینکارو بکن تو این آقا نگاه کن شما ممکنه اصلا کرد نباشی ولی بتونی باهاش بگی شایدم بر عکس ببین اون آدددددددددددددم با تو میخوره یا نه

حالا اینم بگما اکثر مردا بی خیالن راحتم کنار میان فقط ظاهرشون متفاوته با هم

خیلی بد بود. من احساس کردم الکی به شهر تعمیم داد. چون خصوصیات اخلاقی جزئی ربطی به شهر نداره

هیچ چیزی ربطی به شهر محل زندگی یا زادگاه نداره یه چیزایی رسم و رسوماته که حساب اونا جداس وگرنه خصوصیات اخلاقی به تیپ شخصیتی آدما بستگی داره  که اونم فاکتورای زیادی داره

چه جوری ثابت کنم تو زمان منظورته؟ دلم میخاد کلامی بگم ولی میترسم بترسومنش یا تنبل شه دیگه تلاش نکنه

مثلا اینکه بفهمه اهل خیانت نیستی ،یا بهش دروغ نمیگی .

مثلا بفهمه وقتایی که نیست بهش فکر میکنی .یا با عملت بهش نشون بدی ،براش وقت بزاری 

این چیزیه که خودش باید بفهمه تا حدودی دیگه 😄

کلا مردا یه شخصیتی دارن زیاد بری دنبالشون فک میکنن یچیزین یجوری رفتار کن انگار بیخیالش شدی دوست داشت ...

این نمیاد امتحان کردم .هر وقت خودش بخاد میاد . من چند روز تعطیلی باشه .من دلم بخاد نمیاد .منم چیزی نگم هیچی نمیگه . خودش بخاد هست