2777
2789
عنوان

😍زندگی شاد 😍

109 بازدید | 5 پست

خوشگلا بیاین بهم دیگه سیاست زنونه یاد بدیم که چجوری زندگیامون شاد باشه واز یکنواختی دربیاد با تجربه ها بیان 

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪

هركاري كه دلتتت ميخواد و هرچيزي ك خوشحالت ميكنه رو انجام بده همين

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

زرنگی🤪

مگه الکیه😁😁

۵۰۰بزن ب کارتم مشاوره بدم🙃

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تاپیک آخرمو ببین...اخره سیاسته..تضمینی😂😂😍

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
بیدارشدن زودازخواب  مسواک شونه آرایش صبونه رقص تمیزکاری بارقص پختن کیک دانلودفیلم موردعلاقه هم ...

نمیتونم زودبیدار شم هرموقع بیدارمیشم شوهرم میره 😑خیلی دوست دارم اما چون شوهرم صبحونه نمیخوره حسش نمیاد

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز