2777
2789
عنوان

من میدونم حالا اگر تاپیک خیانت بود میدوییدید🙄🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 55 پست
اقا تو بیا من ی جور درس میدم مخت یاریت کنه

یعنی قشنگ زبانویادداری😲😲😲

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قیمتت چنده خب من خودم دوره همه کتاب های تاپ ناچ رو دارم ماهی چهل تومن سطحشم خیلی خوبه    خ ...

خب این ک یک طرفست ما پشتیبانیم داریم

یه خبر خوب برای تو❤اگر دوست دارین انگلیسی رو یاد بگیرین باهزینه کم یا به من درخواست دوستی بدین یا به ادرس تل پیام بدین        english_teacher99@

باشه_چشم#  

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
خب یه توضیح مختصر بده ببینیم چجوریه کلاسا

ب خدا تو همه تاپیکام نوشتم

کلاسا مجازیه و گروهی تشکیل میشه هم کلاسی دارین با ویس و فیلم براتون درس میفرسم

یه خبر خوب برای تو❤اگر دوست دارین انگلیسی رو یاد بگیرین باهزینه کم یا به من درخواست دوستی بدین یا به ادرس تل پیام بدین        english_teacher99@
من کلا از کسی بدم نمیاد اهل کلاس گذاشتنم نیستم

صداشو در نیار میخواسم تحریکشون کنم🤣🤣🤣🤣

خب شاید یکی زبان بلد باشه شاید یکی نخواد یاد بگیره گلم تایپیک امدن زوری نیست ولی من قول میدم بیام 😉

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
ب خدا تو همه تاپیکام نوشتم کلاسا مجازیه و گروهی تشکیل میشه هم کلاسی دارین با ویس و فیلم براتون درس ...

کلاس چی من مدرسه هم دیگه نمیرم 😂😉😂

شوخی بود 😉

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !