2777
2789
عنوان

بچه ها😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 104 پست
اخ اخ دردم گرفت😖 الهی بمیرم 

خدانکنهههه نازجان🙂❤اون موقه ها مخمون حسابی آف بود..وای وقتایی ک سرکلاس بودم اصنننن نمیتونستم پاشم خیلی ازاردهندس هم میچسپه ولزجه هم وقتی خشک شه عین تیغههههههه🥴حالا ازشانس من اونموقع ها۵روزکااامل بودم الان۲روزم اونم بازور

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنهههه نازجان🙂❤اون موقه ها مخمون حسابی آف بود..وای وقتایی ک سرکلاس بودم اصنننن نمیتونستم پاشم خ ...

من بچه ک بودم دوتا خاله مجرد داشتم بجای نوار پاچه استفاده میکردن کلا مامان بزرگ بادرکم حال دخترو نمفهمید هیچ وقت ازشون نمیپرسید ک چی لازم داریدچیشده چی ندارید 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
خوبه من تو عید پریود شدم اگه تو مدرسه بود با تصورشلوار خونی قطعا سکته میکردم 

منم فک کنم پنجم رو تموم کردم  اخرای خرداد بود ک شدم ینی وقتی رفتم دیدم لباسم خونیه فهمیدم پریود شدم انگار یع کاسه اب یخ ریختن رو سرم انقد بدم میومد تازه قبل ازاینکه راجبش چیزی بدونم کامل فک میکردم اگه پریود شی تا همیشه همینجور خون ازت میره☹️😂 نمیدونستم ک ماهانه اس 

من بچه ک بودم دوتا خاله مجرد داشتم بجای نوار پاچه استفاده میکردن کلا مامان بزرگ بادرکم حال دخترو نمف ...

آخ آخخخخخ واقعاااااا درکشون میکنمااا پوووف سره گرگ بیابون نیاداین بلا.من اواخر کلاس هفتم پ شدم خودمم هیچ اطلاعاتی نداشتم راجبش

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
آخ آخخخخخ واقعاااااا درکشون میکنمااا پوووف سره گرگ بیابون نیاداین بلا.من اواخر کلاس هفتم پ شدم خودمم ...

اره الان هردوشون ازش گله میکنن میگن درست برامون مادری نکردی همیشه ترس و استرس داشتیم از همه چی 

فقد فک میکرد باید به پسراش برسه بشدت پسر دوستن 

دخترهمین ک شکمش سیر باشه کافیشه

منم فک کنم پنجم رو تموم کردم  اخرای خرداد بود ک شدم ینی وقتی رفتم دیدم لباسم خونیه فهمیدم پریود ...

من همه چیو میدونستم کامل وای یه شبای خواب میدیم پریود شدم یه خوف خیلی بدی داشتم شبی کابوس بود خوابابا پریودی .من خیلی شیطونم وزیاد حرف میزنم یادمه روز اول که شدم لال شده بودم   همه میگفتن چه حرف نمیزنی بابام میگف خیلی عجیبه یه روزه ساکتی 

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
   من همه چیو میدونستم کامل وای یه شبای خواب میدیم پریود شدم یه خوف خیلی بدی داشتم شبی ...

😂😂😂😂😂😂الهیییی

من یه دوست داشتم کلاس پنجم اون دوسال مونده بود ینی ازم بزرگ تر بود پریود میشد بیشور دائم میگف سبیلاتو بزن اگه نزنی اول راهنمایی ک رفتیم پسرا مسخره ات میکنن پریود بشی ال میشه بل میشه منم وحشت داشتم از اینکه پریود بشم یا اول راهنمایی برم پسرا سیبیلامو مسخره کنن  😂

خانما کسی نمیدونه چرا خون پریود کم میشه من این دفعه اینجوری شدم همیشه زیاد بود🤔

عفونت نداری؟ اگه عفونت داشته باشی نمیزاره ادم درست و حسابی پریودبشه

تا سه روز اول پریودیت هرروز صب یه کاسه کاچی با کره درست کن بخور هر روزم یه لیوان پونه دم کن نبات بنداز توش بخور هرچی باشه میاره بیرون درد پریودیتم کم میکنه 

رازیانه ام پریودیو زیاد میکنه 

عفونت نداری؟ اگه عفونت داشته باشی نمیزاره ادم درست و حسابی پریودبشه تا سه روز اول پریودیت هرروز صب ...

چرا عزیزم عفونت داشتم کرم کلوتریمازول استفاده کردم خوب شدم بعدش پریود شدم تازه کرم رو تموم کردم استفاده نمیکنم

چرا عزیزم عفونت داشتم کرم کلوتریمازول استفاده کردم خوب شدم بعدش پریود شدم تازه کرم رو تموم کردم استف ...

چرک خشک کن سفیکسیم خیلی خوبه بگیر دوبسته مرتب هر ۸ساعت بخور