دوستان جمعه پيش رفته بوديم بيرون تو ماشين خواهرم نشسته بودم دخترش ٢رسال از من كوچك تره به دخترش ميگف برات بينيتو عمل ميكنم ايفون ٨ واست ميخرم و به من نگاه ميكرد و ميخنديد منم خيلي ناراخت شدم چون پول ندارم بينيمو عمل كنم و صورتم پر جوشه و اون ورزم ارايش نكرده بودم وضع ماليمونم بده بگيد چيكار كنم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم چند راهکار داری من مشاور پوست و مو هستم ده ساله با متخصص پوست و مو همکاری دارم اگر قطعا میخوای خوب بشه صورتت بیا پیج کاریم تا راهنماییت کنم با هزینه کم صورتت عالی بشه حتما که عمل نیست
ببین اون زود ازدواج کرده زودم بچه دار شده این چیزا و آزادی که تو داری اینکه میتونی برا خودت تصمیم بگیری و میتونی هرکاری دلت میخواد بکنی و درس بخونی و پیشرفت کنی براش عقده شده میخواد اینجوری خوردت کنه که شاید جای حسادتش کمتر بسوزه محلش نده اینجور میگه بگو قربون خودم برم که به هیچ عملی نیاز ندارم به پوستت برس با مواد طبیعی اعتماد به نفستو ببر بالا دوبار جوابشو بدی دیگه جرات نمیکنه چیزی بگه