2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم احتمالا اونا بندرین..تو خوزستان چادر گلگلی نمیپوشن .

عه ، هر اطلاعاتی که من دارم مثل اطلاعاتی هست که تو داری😂

قبلی که این پیامتو بخونم بهش جواب دادم شاید بندریا رو دیدید

من تصورم از جنوبیا مثل مردم آبادان و بوشهر و... خانمهای با لباس محلی و زندگی محلی گونه هست، تصورم در ...

تیپ و زندگیشون سبک کشورای حوزه خلیج فارس خیلی تجملاتی و خیلی شیک پوش و برا لباسشون خیلی هزینه میکنن😅😅

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

متوجه سوالتون نشدم عزیزم...

اون دوستمون ج دادن..ایشون گفتن تالاب شادگان جای بکریه ..منم پرسیدم تالاب کجاست گفتن بین اهواز وآبادان هست

مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉
اون دوستمون ج دادن..ایشون گفتن تالاب شادگان جای بکریه ..منم پرسیدم تالاب کجاست گفتن بین اهواز وآبادا ...

اها دستشون درد نکنه

دوستم نیست عزیزم یه کابره گلم

اها دستشون درد نکنه دوستم نیست عزیزم یه کابره گلم

بعله دیگه شدن دوستمون دیگه یعنی دوست منو شما البته بیشتریه اصطلاحه.

الان اهواز خیلی گرمه؟راستی اوضاع کرونا چطوره؟بازار بازه؟تالار؟

مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉
بعله دیگه شدن دوستمون دیگه یعنی دوست منو شما البته بیشتریه اصطلاحه. الان اهواز خیلی گرمه؟راستی اوضا ...

بله من با همه دوستم شما هم عضو دوستای من هستید

وضعیت خوزستان که قرمزه خیلی کرونایی داره

اره همه جا بازه شاید دلیل زیاد شدن کرونا راه ها باشه از وقتی بازشون کردن خیلی شلوغ میشه شهر

تالار فکرکنم باز نشده هنوز.