2777
2789

جاهای دیدنی استانتون رو بگین..

اونجاهایی که واقعا ارزش داشته باشه بیاییم

مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اصالتا خوزستانیم مسجد سلیمان

یه چی بگم ؟

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

مگه هرکجالباس محلی بپوشن دیگه بی کلاسن؟!!نمیدونم چه تصوریه که بیشترمردم ایران دارن.. من خودم عاشق آ ...

بله درسته کسی که لباس محلیه طایفه رو میپوشه به این دلیل و منظوره که به طایفه احترام گذاشته

ولی خب به هرحال امروزه جوونا اکثرا نمیپوشن ، من طوری که میبینم همه مانتو وشلوار میپوشن 

خوشوقتیم..بفرما

تورو خدا انجام بده دیگه 

چهارتا تاپیک اولمو گزارش بزن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

ان شاالله..فکرنکنم راه دوریم باشه..شما میدونیداز اهوااز تا کرمانشاه چقدر راهه؟

من نمیدونم یعنی تا حالا نیومدم کرمانشاه ولی قراره برج۵ بریم سنندج که باید از شهر شما سفر کنیم

الان تو گوگل سرچ میکنم ببینم چقدر راهه عزیزم

سلام  خوشبختم موفق باشی عزیزم از خوزستان راضی هستید؟

دیگه اینجا دنیا اومدم و بزرگ شدم گاهی دوست دارم سکونت کنم تو استانهای دیگه..ولی میدونم دلم برا زادگاهم تنگ میشه

اگر تاریکی نبود ستارگان نمیدرخشیدند🌹
جاهای دیدنی استانتون رو بگین.. اونجاهایی که واقعا ارزش داشته باشه بیاییم

عزیزم ما سمت جنوب هستیم که جایه دیدنی انچنانی نداره...

منظورم از سرسبزی و... زمستون اگر بری ابادان کنار شت یکم خوبه پاکاش خوبن ولی الان بری پشیمون میشی خیلی گرمه الان

ولی سمت دزفول و ایذه سرسبز و هوا خنکه که خوبه ادم بره واسه گشتن

خوشبختم  اره بفرمایید بگید

میشه ۴ تا تاپیک هایی که اول زدم رو گزارش بزنید منونت میشم😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه اینجا دنیا اومدم و بزرگ شدم گاهی دوست دارم سکونت کنم تو استانهای دیگه..ولی میدونم دلم برا زادگا ...

اها منم همینطور بدنیا اومدم تو خوزستان...

منم از شهرم خوشم میاد ولی هوایه خیلی بدی داره

من نمیدونم یعنی تا حالا نیومدم کرمانشاه ولی قراره برج۵ بریم سنندج که باید از شهر شما سفر کنیم الان ...

ممنون گلم

مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉