2777
2789
سلام انشاا... که همه شهراشو میبینی یعنی تا حالا از هیچجایه خوزستان دیدن نکردی؟ خودت الان کجایی؟

نه عزیزم اصلا رد نشدم..قراربود امسال عید تشریف فرمابشیم که کرونا اومد.

من الان ساکن کرمانشام ولی اصالتا مشهدیم..

پارسال خانه ی ما اهوازیا رو نشون میداد منو شوهرم باعلاقه تکرارشم میدیدیم

مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉
من تصورم از جنوبیا مثل مردم آبادان و بوشهر و... خانمهای با لباس محلی و زندگی محلی گونه هست، تصورم در ...

نه عزیزم 

قدیما مادربزرگا و... عرب که بودن مینای و یک لباس یتیکه میپوشدن

ولی الان دیگ کسی از اون لباسا نمیپوشه 

مانتو و شلوار مثل همه شهرهایه دیگه

من عرب نیستم ولی چون جنوب زندگی کردم درموردشون میپوشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم اصلا رد نشدم..قراربود امسال عید تشریف فرمابشیم که کرونا اومد. من الان ساکن کرمانشام ولی اص ...

چقدر جالب و خوب انشاا... میاید و از نزدیک میبینید

یکی از خواننده های مورد علاقه منم کرمانشاهیه😍😍

مگه هرکجالباس محلی بپوشن دیگه بی کلاسن؟!!نمیدونم چه تصوریه که بیشترمردم ایران دارن..

من خودم عاشق آدمهایی ام که لباس محلی میپوشن..اونا اصیل ترین وبافرهنگ ترین آدمهان

الان کرمانشاه لباس محلی میپوشن یه عده که خیلی خیلی گرونتر از لباس معمولیه

چشمها رابایدشست جوردیگربایددید

مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉
چقدر جالب و خوب انشاا... میاید و از نزدیک میبینید یکی از خواننده های مورد علاقه منم کرمانشاهیه😍😍

ان شاالله..فکرنکنم راه دوریم باشه..شما میدونیداز اهوااز تا کرمانشاه چقدر راهه؟

خوپ به جای احوالپرسی از غذاهای خوشمزه ی شهرتون آموزش بدین والا ثوابم داره

خب شما خوزستانی نیستید درست میگم؟

غذاهایی مثل قلیه ماهی فکرکنم خیلی معروف باشه

من بلد نیستم درست کنم که بخوام اموزش بدم عزیزم