2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا بعضی مردا اینجورین🤔🤔🤔

والا منکه همسرم هرسری هوس میکنه انواع غذاهای ایتالیایی دهنم سرویس شده

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
ترشه و مرغ داره 

اتفاقا یه بار دوستم ورست کرده بود خیلی خوشمزه بود منم بیشتر از قورمه سبزی با گوشت دوسش داشتم، با سینه مرغ درست کرده بود😋

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
با ورزش و کوه رفتن هیچی نمیمومه 

👏👏👏

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
بچه ها یعنی واقعا شما دو وعده رو هم غذای نونی یا برنجی میخورید چاق نمیشید؟ حالا جاق نشید اصلا معده ت ...

معدمون که بله ظرفیت داره

چاق ولی میشیم

البته دوست من دو وعده که هیچی ده تا وعده میخوره هر وعدشم غذای ده نفره ولی با قد ۱۷۸ ۴۷ کیلوعه

🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤 
نه خیلی خیلی‌چای بشم میشم‌۶۰

منم خودم نهایت چاقیم ۵۵، ۵۶ هستش ولی وقتی چاق میشم ، فقط شکم و پهلو در میارم😤😤😤😤😤

خیلی چاقتر به نظر میام

معدمون که بله ظرفیت داره چاق ولی میشیم البته دوست من دو وعده که هیچی ده تا وعده میخوره هر وعدشم غذ ...

اونا ژن برترن خواهر😄